Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ (ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ
(ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ)

 ΣΧΟΛΙΟ 1Ο . «ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ».

Εμείς το γράφαμε σαν υστερόγραφο στο άρθρο μας «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: Απαξίωση Εγκατάλειψη Καταστροφή (Άλλη Εντελώς Κατάσταση;) Β΄ΜΕΡΟΣ» που αναρτήσαμε τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Ιούνη 2014 και για να μην ψάχνεστε το αντιγράφουμε εδώ:

Υ.Γ.3. Αν υποψιαστώ ότι θα πέσετε στην ανάγκη (για να «φιλοξενήσει» την Ερασιτεχνική στην Ν. Φιλαδέλφεια) του ανθρώπου που χάρισε λεφτά στο Σωματείο και τον κατηγορείτε και από πάνω ότι δεν συμμετέχει στα τρέχοντα έξοδα, θα πεθάνωωω που έλεγε κάποτε και ο Λάκης Λαζόπουλος ως χήρα.  

Δεν πρόλαβε να περάσει παραπάνω από μισή μέρα και νάτη εδώ η επιβεβαίωση

Ελπίζουμε τώρα μετά και από αυτή του την παρέμβαση να μην τον κατηγορούν ότι δεν συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα του Σωματείου.

 

ΣΧΟΛΙΟ 2ο. ΤΟ ΜΑΔΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ. «ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ...»

Τώρα που τα γραφεία είναι και πάλι ανοιχτά -έστω και μέχρι τις 25 Ιούνη- μετά την παρέμβαση Ανατολιωτάκη ή με τα παρακάλια που γράφει και ο Ν. Αγγελίδης (βλέπε εδώ) , υποθέτουμε ότι θα μπορεί και το Δ.Σ. να λειτουργήσει καλύτερα. Υπο κανονικές συνθήκες η Γ.Σ. του Σωματείου της 15ης Ιούνη θα επικύρωνε (εκτός και αν ο «Τίγρης» ζητούσε από τη Γ.Σ. μεγαλοθύμως να τους τη χαρίσει) την διαγραφή των 6.

Ωστόσο για να γίνει αυτό (δηλαδή η διαγραφή) από την προσεχή Γ.Σ. θα έπρεπε το Δ.Σ. να έχει επικυρώσει τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης του στις 26 Μάρτη 2014, οπότε και τους επέβαλλε την ποινή της διαγραφής. Όμως στην τελευταία του συνεδρίαση οπότε και αποφασίστηκε η σύγκλιση της Γ.Σ. της 15ης Ιούνη εξαιτίας της έξωσης δεν έγινε κατορθωτή η επικύρωση των πρακτικών. Συνεπώς αν θέλουν να τους διαγράψουν σε αυτή την Γ.Σ. οπωσδήποτε θα πρέπει να συγκληθεί εκ νέου το Δ.Σ. μέχρι την Γ.Σ.

Σημειώνουμε πως τα επικυρωμένα πρακτικά περιμένουν και οι 6 διαγραφέντες, προκειμένου να εξετάσουν την πιθανότητα (είτε όλοι μαζί, είτε κάποιοι απ’ αυτούς) να διεκδικήσουν το δίκιο τους με όποιο τρόπο νομίζουν πιό πρόσφορο. Μήπως να το ξανασκεφτούν στη Διοίκηση αν αξίζει τον κόπο ν’ ανοίγουν και άλλα μέτωπα τέτοια εποχή; Θα είχε πλάκα όμως αν κάποιος ή κάποιοι από τους 6 στρέφονταν εναντίον του Δ.Σ. για την απόφαση της διαγραφής ή ακόμη και για άλλον λόγο «προ του κοινού κινδύνου» να ομονοούσαν και να φίλιωναν ͘ αφού όπως προκύπτει από τις ολοένα και πληθαίνουσες ενδείξεις λίγοι μιλιούνται ακόμα και μεταξύ τους...

Παρατήρηση: Αν τα πέταλα της μαργαρίτας που μαδάτε είναι μονά, τότε η απάντηση στην ερώτηση που βάλαμε στον τίτλο είναι ΝΑΙ. Αν τα πέταλα είναι ζυγά, τότε η απάντηση είναι ΟΧΙ. Οπότε ανάλογα την επιθυμητή απάντηση θα πρέπει να επιλεγεί το σωστό λουλούδι.

 

ΣΧΟΛΙΟ 3ο. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ». ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ (ΚΟΤΣΑΤΟΣ) ΧΩΡΙΑ.

Πέρισυ ήταν ο βασικός χρηματοδότης του μπάσκετ και υποτίθεται ότι σ’ αυτόν οφείλεται μεγάλο μερίδιο της υγιούς εικόνας που έβγαζε προς τα έξω το τμήμα. Φέτος του χρεώνουν τα πάντα. Τον πετάνε «σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι». Φέτος είναι ο «ξένος», γι’ αυτό και του αφιερώνουμε τ’ ομώνυμο τραγούδι (τραγούδι, στίχοι).

Όπως διαβάζετε και στο Καθεστωτικό www.aekarena.gr (βλέπε εδώ) το μέλλον του τμήματος μπάσκετ είναι εξασφαλισμένο ! Το μόνο πρόβλημα είναι το παρελθόν (όπου «παρελθόν» διάβαζε Κοτσάτο). Είναι όμως αυτός ο λόγος που τον έχουν κάνει πέρα καθαιρώντας τον και από την Προεδρία του Σωματείου;

Εμείς δεν το πιστεύουμε. Υποτίθεται ότι το πρώτο ρήγμα στην σχέση του με τον «Τίγρη» έγινε σχεδόν από την αρχή με την προσπάθεια εκτεταμένης νοθείας των περσινών εκλογών του Σωματείου (είχε στήσει το «μαγειρείο» του σε δωμάτιο του «President») . Φυσικά η υπόθεση πέρα από κάποια σκόρπια σχόλια δεν πήρε έκταση όχι μόνο γιατί δεν συνέφερε, αλλά και γιατί δεν την έκανε μόνος του την δουλειά…  

Εκεί όμως που επήλθε η οριστική ρήξη είναι όταν «στήλωσε τα ποδάρια» και αρνήθηκε (όπως μάθαμε εμείς) να βάλει την υπογραφή του στην σύμβαση της παραχώρησης του γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.». Φαίνεται ότι δεν άντλησε τ’ απαραίτητα διδάγματα από την περίπτωση Μιχαήλ, όταν και αυτός απαίτησε (σαν Πρόεδρος που ήταν τότε) να διαβάσει το Μνημόνιο Ερασιτεχνικής – Δήμου για το γήπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις η ίδια παράταξη τους καθαίρεσε απλά για να καταδείξει σε όλους μας όχι μόνο την δύναμη της, αλλά και την αποφασιστικότητα της να εφαρμόσει τα σχέδια της και να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει μέχρι κεραίας.

 

 

ΣΧΟΛΙΟ 4ο. ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ: «ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ YES MAN ΕΙΜΑΙ Ή ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΓΡΗ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΖΗΣ;»

Ότι και να γράψουμε για τον τέως Γ.Γ. και νύν Πρόεδρο του Σωματείου μας θα είναι άδικο τόσο για κείνον, όσο και για μας (θα υποτιμά αδίκως τη νοημοσύνη μας). Το μόνο που έχει νόημα να γράψουμε για τον κ. Αλεξίου είναι πως σε όλες τις τελευταίες του δηλώσεις μας ξεκαθαρίζει ότι το μόνο που τον νοιάζει τώρα είναι η ίδρυση των νέων Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. και όχι η Ερασιτεχνική. Παραφράζοντας τον Γιάννη Σπάθα: «Η Π.Α.Ε. & η Κ.Α.Ε. να ιδρυθούν και η Ερασιτεχνική να ‘πα να…».

Τη μια διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ, αλλά λίγες μέρες μετά όταν ο Κοτσάτος «βγαίνει στον τάκο» για τους απλήρωτους παίκτες στο μπάσκετ δε βγάζει μιλιά. Επειδή όμως δεν είμαστε και βιογράφοι του, ενώ τον έχουμε τιμήσει με αρκετά σχόλια, άρθρα μας και αναλύσεις, σταματάμε εδώ με μια σπέσιαλ αφιέρωση. Αφιερώνουμε σ’ όλους μας την παρακάτω φράση από καποιες από τις τελευταίες του δηλώσεις (βλέπε εδώ):

«Τα έσοδα της Ερασιτεχνικής είναι τα έσοδα από τα μέλη. Ποια είναι αυτά; 2-3.000 τα έσοδα από συνδρομές φέτος. Όλο το ρεύμα που υπήρξε με την κάθοδο Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, έφερε 400 άτομα στις κάλπες για να ψηφίσουν στις εκλογές 

Από την παραπάνω φράση προκύπτουν δύο συμπεράσματα:

  • Ούτε 100 συνδρομές δεν εισέπραξαν φέτος (το 2014 Πρόεδρε;).
  • «Όλο το ρεύμα που υπήρξε με την κάθοδο Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, έφερε 400 άτομα στις κάλπες για να ψηφίσουν στις εκλογέςΑλήθεια Πρόεδρε αυτό ήθελες και το ΄πες ή σου ξέφυγε; Τι ρεύμα είναι αυτό που φέρνει στις κάλπες μόνο 400 άτομα; Ελπίζω να μην είναι σαν και της AEGEAN POWER. Μάλλον όμως είναι τριφασικό, ειδικά αν κρίνουμε από την αφασία στην οποία έχει πέσει η Ερασιτεχνική.

Αλέξηηη ! Μη παίζεις με τις πρίζες… θα σε χτυπήσει το «ρεύμα»…

 

ΣΧΟΛΙΟ 5ο. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Ο ΚΑΦΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. (ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ).

Για τή φήμη, η οποία από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε κατέστη πρόβλεψη) σχετικά με τα επεισόδια στο χάντμπολ έχουμε ήδη γράψει την άποψη μας (βλέπε εδώ). Ωστόσο τα επεισόδια αυτά –άσχετα αν ήταν ή όχι τυχαία– καθώς και όσα ακολούθησαν (τα οποία ακόμη είναι σε εξέλιξη) απειλούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στο Σωματείο απ’ όση προκάλεσε στο κύρος του η έξωση από τα γραφεία μας.

Ήδη αμέσως μετά άρχισαν οι φωνές για το αν «θέλουν να διώξουν την ΑΕΚ από το χάντμπολ», αν πρέπει να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σ’ ένα τέτοιο Πρωτάθλημα (λες και η ομοσπονδία διάλεξε το κλειστό του Πανελληνίου), απευθύνθηκαν ρητορικά ερωτήματα του τύπου «τι κάθεσαι και παλεύεις» ενώ διατυπώθηκε η σκέψη από τον μοναδικό χρηματοδότη του τμήματος ακόμη και για αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα (βλέπε εδώ). Ήρθε και το πρόστιμο των 80 χιλιάδων (χώρια οι 6 αγωνιστικές χωρίς κόσμο) και το γλυκό έδεσε.

Η τιμωρία-πρόστιμο ήρθε την ώρα κατά την οποία η (χρόνια) ελεεινή οικονομική κατάσταση της Ερασιτεχνικής έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Το υπέρογκο πρόστιμο βολεύει κάποιους οι οποίοι θα ήθελαν να ξεμπερδεύουν με κάποια τμήματα. Η ίδια η τιμωρία θα διευκολύνει την «αποχώρηση μ’ ελαφρά πηδηματάκια» του Δ. Λαζόπουλου από το τμήμα. Ωστόσο αυτά τα ίδια γεγονότα εντασσόμενα στο γενικότερο νοσηρό κλίμα είναι σαν τις απασφαλισμένες χειροβομβίδες οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγούν.

Πρώτος τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Καφφάτος. Τι να εννοεί άραγε ο ποιητής; Μου φαίνεται ότι δεν θα περιμένουμε πολύ για να μάθουμε:

«Dimitris Kaffatos Θα συνεχίσω λέγοντας... πως ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής δυο μερες μετα την δήλωση του υπερασπιστηκε το χάντμπολ με την ιδιότητα του σαν δικηγόρος και τιμωρηθηκαμε με το εξωφρενικό ποσό των 80.000€ ... !!! Τοσο καιρο αδέρφια μου δεν εχω γραψει τίποτα απλα παρακολουθώ ... θα ερθει η στιγμή όμως που αν παρω φορα θα τους γ@@@ στις κλωτσιες στην ανηφόρα!!! Καλημέρα και συγνώμη για την παρέμβαση!!!»

Αύριο το μεσημέρι «μιλάνε» σε συνέντευξη τύπου οι μπασκετμπολίστες της Α.Ε.Κ. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα λεγόμενα τους, ενώ έτσι όπως πάει το πράγμα είναι πιθανότερο ν’ αρχίσουν και άλλοι να «λύνουν τη σιωπή τους» παρά να συνεχίσουν να σωπαίνουν.

Εμείς απλά θα ρωτήσουμε προβοκατόρικα: «Καλά αυτοί δε φοβούνται;»...

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο αδέρφια...

 

11 Ιούνη 2014.
παρατηρητήριο.

 

 

 

Διαβάστηκε 7574 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ (ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ)