Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» (ΜΙΑ «Γ.Σ. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»
(ΜΙΑ «Γ.Σ. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ)

Αυτόν τον άνθρωπο ΔΕΝ μπορείς να τον πιάσεις πουθενά για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί λερώνεσαι και αν δεν είσαι υποχρεωμένος (π.χ. διασώστης) ΔΕΝ έχεις κανένα λόγο να το κάνεις. Ο δεύτερος είναι επειδή είναι απρόβλεπτος. Μπορεί για τρία χρόνια να εφαρμόζει το Καταστατικό (άρα και τον Νόμο) όπου και όποτε του αρέσει. Μη τον πιάσουν όμως τα διαόλια του και αρχίσει να εφαρμόζει τον Νόμο γιατί θα χάσετε το μυαλό σας. Μόνο, να, καμιά φορά όταν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες μπορεί να μπερδευτεί και ν’ αφήσει τίποτα απ’ έξω όπως στην Γ.Σ. που έχει συγκαλέσει για την ερχόμενη Δευτέρα-Τρίτη.

Αφού άφησε να περάσει μια 3ετία για να βγάλει Απολογισμούς (Διοικητικούς και Οικονομικούς) τους οποίους πέρασε σε μια «Γ.Σ. πλυντήριο» και τους τρείς, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το Σωματείο από τα μέλη μπαταχτσήδες και τους «εσωτερικούς εχθρούς». Και δοθείσης της ευκαιρίας είπε να νομιμοποιήσει την ίδρυση των νέων τμημάτων του Σωματείου∙ από τα οποία λείπουν, όμως, δύο. Ναι, δυστυχώς ο «Πρόεδρος» ξέχασε ΔΥΟ από τα τμήματα που ίδρυσε τον Φλεβάρη του 2016.

Για να μην σας κρατάμε σ’ αγωνία τα δύο αυτά τμήματα είναι της Άρσης Βαρών και του Δυναμικού Τριάθλου. Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ την ανακοίνωση της παρούσας Γ.Σ. και εδώ την τότε ανακοίνωση των 10 νέων τμημάτων μεταξύ των οποίων αναφέρονται πρώτα-πρώτα τα δύο ξεχασμένα.

Στην Γ.Σ. η οποία καθώς ΔΕΝ είναι Απολογιστική της προηγούμενης χρονιάς 2016 είναι ΕΚΤΑΚΤΗ και όχι ΤΑΚΤΙΚΗ, ο Αλεξίου και οι συν αυτώ θα επιχειρήσουν να ξεπλυθούν από τ’ ανομήματα τους. Τους έπιασε πρεμούρα:

  • να διαγράψουν 9 άτομα που με τα όσα λένε και κάνουν αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του «πολυχρονεμένου» μας.
  • Να διαγράψουν όσους ΔΕΝ έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους.
  • Να νομιμοποιήσουν τα νέα τμήματα που λειτουργούν τόσο καιρό ΧΩΡΙΣ την έγκριση της Γ.Σ.

Αλλά ΔΕΝ έχουν πρεμούρα να βγάλουν Απολογισμούς (Διοικητικό και Οικονομικό) για το 2016 παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ έχει γραφεία και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ.

Παραπάνω γράφτηκε ότι η Γ.Σ. είναι «Γ.Σ. πλυντήριο». Είναι «Γ.Σ. πλυντήριο» γιατί σύμφωνα με το 6ο θέμα θα γίνει:

«6.Ενημέρωση περί όλων των ενεργειών που έχουν λάβει χώρα κατά τη μέχρι σήμερα διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια και επικύρωση όλων των ενεργειών από της συνάψεως της σύμβασης παραχώρησης μέχρι και την έγκριση της υψομετρικής μελέτης

Το αφελές ερώτημα είναι ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ; Δηλαδή, αν κατά πλειοψηφία ΔΕΝ τις εγκρίνουν τι θα γίνει; ΔΕΝ θα ισχύει η υψομετρική; Όχι, αγαπητοί μου. Εκτός του ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην πάρει ομόφωνη έγκριση των ενεργειών του (τρομάρα του) η λέξη «έγκριση» είναι κάλυψη για την σωστή που είναι «άφεση».

Όμως «άφεση» ζητούν οι αμαρτωλοί και όσοι προαισθανόμενοι την ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ τους προσπαθούν να βρούν κάτι να δικαιολογηθούν για τις αθλιότητες και τις παρανομίες τους. Όμως, τέτοιες «εγκρίσεις/αφέσεις» ΔΕΝ κάνουν δουλειά ενώπιον του Ανακριτή, του Εισαγγελέα και τελικά του Δικαστηρίου∙ και δυστυχώς ως δικηγόρος (;) το ξέρει. Γιατί καμία Γ.Σ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ. Αν και πάλι ως κατηγορούμενος (αφού σύντομα θα πάει ν’ απολογηθεί) ΔΕΝ μπορεί παρά να σκέφτεται κουτοπόνηρα και να ελπίζει σε διάσωση από τον «μεγάλο».

 

07 Ιούλη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 1782 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» (ΜΙΑ «Γ.Σ. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ)