Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο «ΤΙΓΡΗΣ» (ΒΓΗΚΕ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο «ΤΙΓΡΗΣ»
(ΒΓΗΚΕ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ)

Η 25η Ιούλη 2017 είναι μια διπλά ιστορική μέρα για την Α.Ε.Κ. Από τη μια και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αποκάλυψε την ένδεια της (στην οποία την κρατά ο Ιδιοκτήτης της). Από την άλλη επειδή πήρε μια κάποια Οικοδομική Άδεια. Τα σχετικά με την Άδεια αυτή που άπτονται των νομικών προβλημάτων της μπορείτε να τα διαβάσετε και αλλού. Άλλωστε ήδη η ιστοσελίδα www.eksegersi.gr έχει γράψει ένα ανακεφαλαιωτικό κείμενο (βλέπε εδώ) με ότι θεωρούν άξιο αναφοράς και σχολιασμού για όποιον ενδιαφέρεται. Καθόσον στο παρελθόν έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στα συγκεκριμένα ζητήματα ΔΕΝ πρόκειται να επανέλθουμε.

Έτσι κι αλλιώς από δω και πέρα τα δικαστήρια φαίνεται ότι θα έχουν τον λόγο. Αυτά όμως είναι σχετικά μακρυά και απ’ ότι φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη ΔΕΝ έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις για την «αγωγή Αργυρόπουλου» και για την Μ.Π.Ε. της «Αγιά Σοφιάς» θα υπάρχουν για καιρό εκκρεμότητες. Τώρα αν αυτές οι εκκρεμότητες θα είναι τέτοιες που θα μπλοκάρουν το έργο, αυτό μένει να φανεί.  

Εμείς εδώ, σήμερα, θα κάνουμε απλώς δυό-τρείς παρατηρήσεις σχετικά με την Άδεια που τελικά εκδόθηκε. Παρατηρήσεις από τις οποίες προκύπτει ξεκάθαρα και αβίαστα ότι ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Σ’ ΟΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. Παρατηρήσεις από τις οποίες προκύπτει ότι ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Παρατήρηση 1η: Τι ημερομηνία έχει η αίτηση για την έκδοση της Άδειας και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης («κύριος του έργου») του γηπέδου.

Η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» κατέθεσε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Αίτηση Άδειας Δόμησης στις 13 Αυγούστου 2014 με αρ. πρωτ. 39151. Η Άδεια που εκδόθηκε αναφέρει σαν αρ. πρωτ. της Αίτησης Άδειας Δόμησης τον 13150/1049/20 Ιούλη 2017.

Άρα η Άδεια εκδόθηκε με βάση νέα αίτηση ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.».

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ;

Τώρα αν η δεύτερη αίτηση είναι καθ’ όλα νόμιμη, αυτό θα φανεί όταν την δούμε.

Η Άδεια, συνεπώς, αναφέρει ως ιδιοκτήτη με ποσοστό 100% την «Μάνα Α.Ε.Κ.» και όχι την «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» που κατέθεσε την αρχική Αίτηση.

Η εξέλιξη αυτή μας δικαιώνει απόλυτα εκθέτοντας παράλληλα όσπυς εδώ και 3 χρόνια ήθελαν με το στανιό να εκβιάσουν τα πράγματα κάνοντας το δικό τους.

Παρατήρηση 2η: Τίτλος ιδιοκτησίας είναι και το Παραχωρητήριο του 1934 και το άρθρο 42 του Ν. 4277/2014.

Εδώ το ζήτημα από νομικής τουλάχιστον άποψης έχει πολύ «ψωμί», αλλά σήμερα ΔΕΝ θα μας απασχολήσει αυτό. Για εμάς, σήμερα, αυτό που έχει αξία είναι ότι ΔΕΝ πέρασε το χαζό από άποψη σύλληψης «πραξικόπημα» (προδοσία) της κατάργησης μέσω Κτηματολογίου της ιδιοκτησίας της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. στο οικόπεδο. Μπορεί στην Άδεια ν’ αναφέρεται σαν τίτλος ιδιοκτησίας ο Ν. 4277/2014, αλλά οι Κωδικοί Ανάρτησης Εθνικού Κτηματολογίου (Κ.Α.Ε.Κ.) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ 2003 Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1934.

Παρατήρηση 3η: Για να βγεί όπως-όπως μια κάποια Άδεια έχει γίνει «μύλος» μ’ όλες τις εγκρίσεις.

Δεδομένου ότι ο «Διοικητικός Ηγέτης» ΔΕΝ άκουγε αυτούς που προσπαθούσαν να του εξηγήσουν κάποια πράγματα και επειδή μέσω Φλαμπουράρη (όπως ο ίδιος παραδέχτηκε) βρήκε άκρες στην Κρατική Μηχανή, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ.

Προφανώς αυτό προσπάθησαν να το λύσουν με την συνυποβολή(;) της δεύτερης Αίτησης από την ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και την «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.». Τώρα αν αυτό είναι αρκετό θα φανεί στα δικαστήρια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα το παραχωρητήριο της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» είναι εκτός από ΑΚΥΡΟ και ΑΧΡΗΣΤΟ. Πριν από λίγο καιρό έχοντας προβλέψει το αδιέξοδο, τους είχαμε προτείνει να κάνουν μια Γ.Σ. που θ’ ακύρωνε την παραχώρηση και θ’ απέμπλεκε το Σωματείο από τις δικαστικές περιπέτειες. Τις προηγούμενες μέρες (βλέπε εδώ) περιγράψαμε την μόνη νόμιμη λύση σχετικά με την εκμετάλλευση των μη αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.».

 

27 Ιούλη 2017
«πουθενάδες»

Διαβάστηκε 4829 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο «ΤΙΓΡΗΣ» (ΒΓΗΚΕ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ)