Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΑΤΑΦΕΡΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ «ΣΚΑΣΕΙ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΤΑΦΕΡΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
(ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ «ΣΚΑΣΕΙ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;)

Και αυτές οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές απέδειξαν πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ρίζες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό, άλλωστε, απέδειξε και η «άλωση» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας από τον εκλεκτό του «Διοικητικού Ηγέτη» πρώην Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννη Βούρο. Μένει ν’ αποδειχτεί αν η κατανομή των εδρών από τον Α’ Γύρο με απλή αναλογική θα δυσκολέψει τον νέο δήμαρχο. Αν το σημερινό εκλογικό σύστημα ίσχυε στις προηγούμενες εκλογές ο «Τίγρης» με τόσα ψηφοδέλτια που κατέβασε θα είχε τον πλήρη έλεγχο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ωστόσο, όλο το Καλοκαίρι θα συνεχίσει να ηγείται ο Άρης Βασιλόπουλος με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για κάποιες υπογραφές-εγκρίσεις που αφορούν την απολύτως απαραίτητη διαμόρφωση των γύρω του γηπέδου χώρων.

Τώρα που ξεμπέρδεψε και με τις Δημοτικές Εκλογές (και επειδή απ’ ότι φαίνεται όλα περνάνε από τα χέρια του) ελπίζουμε να έχει χρόνο ν’ ασχοληθεί και με τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας όπως τα διαρκείας της νέας σεζόν και τις μεταγραφές που θα ζητήσει(;) ο νέος εκλεκτός του προπονητής. Δυστυχώς, η πληροφόρηση που έχουμε σχετικά με το ζήτημα αυτό είναι τελείως ανεπαρκής. Γιατί, κάθε χρονιά τα «γιουσουφάκια» γράφουν ακριβώς τα ίδια κείμενα «για αγορές από το πάνω ράφι», μόνο και μόνο για να διαψευστούν στη συνέχεια.

Μιας και δεν έχουμε σοβαρή πληροφόρηση σας παραπέμπουμε σ’ ένα παλαιότερο κείμενο, το οποίο (θα) έχει αξία να δούμε πόσο θα επαληθευθεί μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Παρά το γεγονός ότι το κείμενο χρονολογείται στις 14 Σεπτέμβρη 2018 έχει ενδιαφέρον γιατί μας δείχνει έναν διαφορετικό Μελισσανίδη απ’ αυτόν που μας παρουσιάζουν. Μας δείχνει έναν «Διοικητικό Ηγέτη» ο οποίος συνεργάζεται στενά με μάνατζερ (τους οποίους μας λένε ότι απεχθάνεται) στους οποίους μάλιστα δίνει «εν λευκώ» όχι μόνο τα κλειδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και τους αναθέτει την εξεύρεση χρηματοδότησης για το γήπεδο (βλέπε εδώ).

Δυστυχώς, και για την επιβεβαίωση (ή διάψευση) του συγκεκριμένου κειμένου θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε σας ευχόμαστε να έχετε «ατσάλινα νεύρα» για ν’ αντέξετε όσα θα γράφονται και θα λέγονται για τους μεταγραφικούς στόχους της Α.Ε.Κ.

03 Ιούνη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 1064 φορές