Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΘΕΟΙ & ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΓΑΥΡΟ (ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΘΕΟΙ & ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΓΑΥΡΟ
(ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ)

Τώρα πλέον είμαι σίγουρος ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη κακόβουλο σχέδιο σε βάρος του μπασκετικού Γαύρου. Δεν είναι μόνο η περσυνή μεθόδευση του Γιαννακόπουλου για να τον (ξαπο)στείλει στην Α2. Ούτε καν ότι δεν του ζήτησαν γονατιστοί να παίξει στην Α1 (για το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ). Είναι πολύ περισσότερο ότι τα Μ.Μ.Ε. των «άλλων» μετατρέπουν την τρίχα σε τριχιά. Έβγαλαν, λέει, ότι η ομάδα των Αγγελόπουλων χρωστά στο Σ.Ε.Φ. το ποσό των 520.000 από τα περσυνά ενοίκια. Φυσικά, δημοσίευσαν (άτιμη δεοντολογία) και την απάντηση της ομάδας του Λιμανιού (βλέπε εδώ). Ειλικρινά, διαβάζοντας την απάντηση κατέληξα ότι οι Αγγελόπουλοι είτε είναι «άγιοι», είτε δεν τους περισσεύουν τα λεφτά. Ίσως πάλι να ήταν από πολύ καιρό σίγουροι ότι η Χριστίνα δεν θα έβγαινε Βουλευτής και θα βολευόταν με την Διοίκηση του Σ.Ε.Φ.

Γιατί, δεν εξηγείται αλλιώς πως αφού είχαν τόσα διαφυγόντα κέρδη, πως αφού η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. «σφύριζε αδιάφορα» στα αιτήματα τους (στα οποία κατά τα λεγόμενα τους είχε συμφωνήσει, αλλά δεν τηρούσε τις δεσμεύσεις της) δεν είχαν ήδη κινηθεί δικαστικά εναντίον της για να προστατεύσουν την ομάδα-εταιρεία τους. Γιατί, αν είχαν κινηθεί δικαστικά εναντίον της Διοίκησης του Σ.Ε.Φ. εκείνη δεν θα μπορούσε με την ίδια ευκολία να στέλνει επιστολές σε Ε.Ε.Α., Υφυπουργό Αθλητισμού και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κάνοντας τους βούκινο. Όπως προκύπτει από την απάντηση τους τώρα θα κινηθούν (αν κινηθούν) δικαστικά εναντίον της. Εκτός αν η Χριστίνα με την απόφαση της τους γλυτώσει όλους από τα δικηγορικά και δικαστικά έξοδα.

Γι’ αυτό λέω ότι είτε είναι «άγιοι» και κάθονταν να υφίστανται την αδικία χωρίς ν’ ανταποδίδουν, είτε δεν τους περισσεύουν τα λεφτά. Πάντως το πιθανότερο είναι να έβλεπαν πολύ μπροστά στον χρόνο μαντεύοντας ότι θα έχουν από δω και πέρα να κάνουν με την Χριστίνα.

Αν τα προβλήματα σταμάταγαν εδώ θα ήταν καλά. Δυστυχώς, όμως, αυτοί που τους έχουν βάλει στο μάτι δεν έχουν τελειώσει ακόμη μαζί τους. Όπως μάθαμε λίγα λεπτά μετά την απάντηση των Πειραιωτών κάποια στιγμή το περασμένο Σαββατο-Κύριακο έπεσαν θύματα ληστείας (βλέπε εδώ). Την οποία ληστεία την έκαναν «αερικά» (εκτός και αν ήταν «δουλειά από μέσα») δεδομένου ότι δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης από την Αστυνομία.

Αυτό, όμως, δεν είναι κατά την άποψη μου το πιο χτυπητό σημείο της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ούτε καν ότι η ληστεία έγινε στον χώρο του Σ.Ε.Φ. με το οποίο βρίσκονται σε διαμάχη. Το πιο χτυπητό σημείο είναι ότι στο χρηματοκιβώτιο των γραφείων στο γήπεδο βρίσκονταν 500 χιλιάρικα (μισό εκατομμύριο) σε μια περίοδο που ακόμη δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και άρα τα λεφτά θα έπρεπε να είναι πολύ λιγότερα. Επιπλέον, δεν είναι ότι τα 500 χιλιάρικα ήταν οι εισπράξεις ενός αγώνα που λόγω ώρας δεν πρόλαβαν να κατατεθούν στην τράπεζα. Είναι ότι κρίνοντας από το ποσό είτε το συγκεκριμένο ποσό είχε μαζευτεί σταδιακά, είτε είχαν μεταφερθεί μετρητά από την τράπεζα στα γραφεία. Μπορεί, βέβαια, αυτά να ήταν τα λεφτά των ενοικίων τα οποία τα κρατούσαν εκεί για να τα δώσουν στην Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. όταν αυτή θα πραγματοποιούσε τις υποσχέσεις της.

Μια κλοπή/ληστεία έχει τα κακά της, αλλά έχει και τα καλά της. Αναλόγως του τρόπου διοίκησης της εταιρείας εστιάζουμε στη μια ή την άλλη πλευρά. Για παράδειγμα, αν η εταιρεία είναι «υπόδειγμα» και διοικείται με προσήλωση στη νομιμότητα, τότε η ληστεία/κλοπή είναι κακό πράγμα. Αν, όμως, η εταιρεία έχει ζητηματάκια τότε μια ληστεία/κλοπή ή οποιαδήποτε άλλη καταστροφή την βρει είναι για τους λόγος αυτούς καλό πράγμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ως αποτέλεσμα του «τραγικού» συμβάντος τακτοποιούνται πιθανές λογιστικές διαφορές με την πραγματικότητα όσον αφορά το Ταμείο, εισπράττεται η ασφάλεια και όλα είναι «μέλι-γάλα».

Και μη τολμήσει να πει κανείς ότι τα λεφτά βρίσκονταν εκεί για πληρωμές, γιατί ο νόμος απαγορεύει τις πληρωμές για ποσά πάνω από 500 Ευρώ με μετρητά. Εκτός και να μοιράζανε λεφτά (από 500 Ευρώ σε 1.000 άτομα) όλες οι υπόλοιπες πληρωμές γίνονται αποκλειστικά μέσω τράπεζας (είτε με κατάθεση σε λογαριασμό, είτε με την έκδοση επιταγής). Οπότε…

Δεδομένου ότι δεν έχουμε στοιχεία ούτε για το ένα ούτε για το άλλο ενδεχόμενο δεν έχει νόημα να υπονοήσουμε κάτι. Το μόνο που έχει αξία είναι ν’ αναφέρω μια ολόιδια περίπτωση, η οποία δεν στάθηκε ικανή ν’ ανακόψει την καλή οικονομική πορεία της εταιρείας στην οποία έτυχε. Αναφέρομαι στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ο οποίος την περίοδο 2015-2016 έπεσε θύμα κλοπής του χρηματοκιβωτίου. Η λεία υπολογίστηκε στα 763.700 Ευρώ ποσό το οποίο καταλογίστηκε στα Έξοδα δημιουργώντας αντίστοιχη πρόβλεψη (βλέπε εδώ). Όπως λένε και οι Αμερικανοί shit happens.

Επιστρέφοντας στην ομάδα των Αγγελόπουλων η λύση στα προβλήματα τους με το Σ.Ε.Φ. ακούει στ’ όνομα «Χριστίνα». Κατά τη γνώμη μου η Χριστίνα ζυγίζοντας από τη μια μεριά τα συμφέροντα του Σ.Ε.Φ. και από την άλλη την οικονομική κατάσταση του μπασκετικού Γαύρου μετά την ληστεία θα προχωρήσει σε μια μείωση του ποσού που οφείλουν για νοίκια. Σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι αυτή που ζητούν οι Αγγελόπουλοι (30%) γιατί πρέπει να κρατηθούν και τα προσχήματα.

Σ’ αυτή την περίπτωση ελπίζω τα Μ.Μ.Ε. των «άλλων» να χειριστούν το θέμα «υπεύθυνα» (αν και πολύ αμφιβάλλω). Ελπίζω ειδικά αυτά του Ιβάν (που ακόμα σιγοντάρουν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) να μην γράψουν για «δώρα» και τα σχετικά, αλλά να θυμηθούν την δημοσίως διακηρυγμένη πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να βολέψει γηπεδικά όλες τις ομάδες (που διαθέτουν πολλούς ψηφοφόρους). Στο κάτω-κάτω ποιος «τολμά» να κοντραριστεί με τον μπασκετικό Γαύρο για το Σ.Ε.Φ.;

Χριστίνα, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…

03 Οκτώβρη 2019
«πανταχού παρών 1».

Διαβάστηκε 655 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΘΕΟΙ & ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΓΑΥΡΟ (ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ)