Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΕΛΙΚΑ Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ «ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ» (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΕΛΙΚΑ Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ «ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»
(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;)

Πως τα φέρνει η άτιμη (διάβαζε «πουτάνα») η ζωή. Ξεκίνησε από τα Δεξιά. Συνέχισε με τον Αντώνη, αλλά τελικά η ανάγκη (και η ζωή) τον έφερε στους ημιτασιόν «Αριστερούς» του Αλέξη. Εκεί, κατάφερε να βρει τις «άκρες» του. Και πράγματι κατάφερε τσάτρα-πάτρα (γιατί έτσι είναι μαθημένος) να κάνει «τη δουλειά του». και αν υποθέσουμε ότι κάπου υπήρχαν προβλήματα υπήρχε τρόπος «να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα» κάνοντας για λογαριασμό του καθυστερήσεις. Ωστόσο, κάποτε όλα τα καλά τελειώνουν. Έτσι και με την «περίοδο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τώρα, θα πρέπει για πολύ καιρό να βρει νέες «άκρες» με μια νέα και άγνωστη γι’ αυτόν Ν.Δ. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να «έρθει σε συνεννόηση» με τον Βαγγέλη, αλλά αυτό θα φανεί προσεχώς.

Το ζήτημα είναι πως είχε συνηθίσει επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να του κάνουν (τελικά) «τη δουλειά του». Μπορεί να έπρεπε να βάλει τους «παλαίμαχους» να δώσουν κανένα βραβείο, αλλά το σύστημα (έστω και με καθυστερήσεις) τσάτρα-πάτρα απέδιδε. Δεδομένου, όμως, ότι ο Αλέξης δεν είχε καταλάβει την Εξουσία με επανάσταση έπρεπε κάποια στιγμή να φύγει. Ακόμα χειρότερα έφυγε και η Ρένα από την Περιφέρεια. Έλα, όμως, που για κάποια ζητήματα ακόμη και αυτή ΔΕΝ μπορούσε να κάνει τίποτα και έπρεπε να εφαρμοστεί ο νόμος!

Ένα τέτοιο ζήτημα ήταν η απαίτηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ν’ ανακληθεί το Παραχωρητήριο στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.». Το επόμενο «χτύπημα» αφορούσε την μη τήρηση της σωστής διαδικασίας στην κατακύρωση της υπογειοποίησης στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ (βλέπε εδώ). Το «ωραίο» της υπόθεσης είναι ότι ο νόμος που μπλόκαρε την διαδικασία ήταν νόμος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Για όσους βαρεθήκατε να διαβάσετε το άρθρο στο οποίο παραπέμπουμε (ή απλά δεν διαβάζετε το www.to10.gr) να σας κάνουμε μια μικρή περίληψη:

Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ το 2017 καταδικάστηκε μαζί με άλλες κατασκευαστικές από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για παραβίαση των Κανόνων του Ανταγωνισμού σχετικά με τα μεγάλα έργα. Εκτός της πληρωμής του σχετικού προστίμου, η εταιρεία πρέπει ν’ αποδείξει ότι έχει πλέον συμμορφωθεί μ’ όσα επέβαλλε η απόφαση. Αυτό, όμως, δεν έγινε ποτέ (γιατί η Περιφέρεια δεν της το ζήτησε) και έτσι «κόλλησε» η διαδικασία. Μόλις σχετικά πρόσφατα (βλέπε εδώ) ξεκόλλησε κατ’ αρχάς η διαδικασία. Πάντως, όπως και να το κάνουμε είναι ευκολότερο η ΙΝΤΡΑΚΑΤ να βρει τα χαρτιά που χρειάζονται παρά κάποιοι επιχειρηματίες να βγάλουν Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην χθεσινή συνάντηση. Μια συνάντηση από την οποία και οι δύο πλευρές είχαν κάτι να κερδίσουν. Ο μεν Περιφερειάρχης Πατούλης να κάνει «δημόσιες σχέσεις» ρίχνοντας το φταίξιμο στην «περίοδο Δούρου» (όπου και άλλωστε ανήκει) «εξευμενίζοντας» τους ΑΕΚτζήδες ψηφοφόρους. Ο δε «Τίγρης» να δείξει ότι «κυνηγά» την υπόθεση και δεν ανέχεται καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του γηπέδου (εκτός και αν τον βολεύουν, αλλά ακόμη και τότε αυτός πρέπει να δείχνει ότι δυσανασχετεί). Τώρα αν η χθεσινή παράσταση ήταν κακοσκηνοθετημένη σαν την τελευταία ταινία του Γαβρά, αυτό είναι κάτι που θα το κρίνετε μοναχοί σας.

09 Οκτώβρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 546 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΕΛΙΚΑ Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ «ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ» (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;)