Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΠΕΡΙ «ΦΑΣΙΣΜΟΥ», «ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ» & «ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ» (Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΕΡΙ «ΦΑΣΙΣΜΟΥ», «ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ» & «ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ»
(Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ)

Είναι πανθομολογούμενο (ακόμη και από τους εχθρούς της Ελλάδας) πως αν υπάρχει «Δυτικός Πολιτισμός» με τις «Δυτικές Αξίες» μεταξύ των οποίων και του «Ανθρωπισμού», αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους Αρχαίους προγόνους μας και ιδιαιτέρως αυτούς που ορμώμενοι αποκλειστικά από Εθνικιστικά κίνητρα (όπως αυτό της επιβιώσεως ως ελεύθερων ατόμων) αντιστάθηκαν τόσο στους Πέρσες όσο και στους Έλληνες συμμάχους τους κατά την εισβολή του 480 π.χ. Τώρα, αυτές οι «Δυτικές Αξίες» και ο «Ανθρωπισμός» στην υπερβολή τους απειλούν να τελειώσουν την δουλειά που δεν κατάφεραν οι Πέρσες τότε. Και τότε και τώρα η απειλή έρχεται από την Ανατολή.

Το ζήτημα των ημερών εκτός από τον κοροναϊό είναι η κατάσταση στον Έβρο. Μια κατάσταση η οποία από κάθε άποψη αποτελεί μια «ανθρωπιστική κρίση». Εκτός της «ανθρωπιστικής κρίσης» όλα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και τα νησιά μας αποδεικνύουν περίτρανα την χαζομάρα όσων δηλώνουν «προοδευτικοί». Με όσα λένε και γράφουν δείχνουν να μην έχουν καταλάβει πως η ζωή, η οικονομία και οι πεποιθήσεις κάνουν κύκλο.

Αν το καταλάβαιναν θα κατανοούσαν ότι οι ενέργειες των κατοίκων στα νησιά και η εθελοντική προσφορά ιδιωτών στα σύνορα είναι δείγματα υγείας μέρους της Κοινωνίας, η οποία απειλείται από την κατάσταση που πάει να μονιμοποιηθεί και με την αντίδραση της επιχειρεί να πάρει πίσω την καθημερινότητα της. Κείμενα όπως τα επόμενα (βλέπε εδώ, εδώ & εδώ) είναι δείγματα της απόστασης που χωρίζει αυτούς που τα έγραψαν απ’ αυτούς που βλέπουν λόγω του «παρκαρίσματος» των λαθρομεταναστών και των προσφύγων να γίνονται μουσαφίρηδες στα νησιά τους και να πλήττονται οι δουλειές και τα εισοδήματα τους. Αυτών που για την κατάσταση που βρίσκονται και τις απώλειες που υφίστανται δεν λαμβάνουν από την Κυβέρνηση παρά μόνο ψίχουλα και αυτά υπό τον όρο να συμφωνήσουν στους σχεδιασμούς της.

Η απόσταση των συγγραφέων των παραπάνω κειμένων με τους κατοίκους των νησιών και όσους βρίσκονται στον Έβρο είναι πολύ μεγαλύτερη από την απόσταση Αθήνας-Έβρου και της Αθήνας με οποιοδήποτε νησί βιώνει την «προσφυγική κρίση». Είναι τόσο μεγαλύτερη όσο αποδεικνύεται από το «επιχείρημα» περί ενσωμάτωσης τους στο Ελληνικό Έθνος και της δημιουργίας ενός νέου Έθνους. Για να ήταν δυνατό κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γίνεται σταδιακά και σε πολύ μικρούς αριθμούς και οι νεο-εισερχόμενοι να προσαρμόζονται στα καθ’ ημάς και να διατηρούν ελάχιστα από τα ήθη και έθιμα τους.

Τόσο περισσότερο όσο για έναν Μουσουλμάνο η γυναίκα είναι αντικείμενο και δεν έχει νομικά δικαιώματα. Αν μέσα στη θολούρα των «προοδευτικών» θα έπρεπε να σεβαστούμε τα ήθη και τα έθιμα των νεο-εισερχομένων αυτό συμπεριλαμβάνει και τον σεβασμό του εθίμου της κλειτoριδεκτομής (βλέπε εδώ & εδώ), αλλά και το έθιμο Bacha Bazi (βλέπε εδώ & εδώ) που μας έρχεται από το Αφγανιστάν για να μη μιλήσουμε για τους γάμους ανηλίκων κοριτσιών. Γιατί όλα αυτά και άλλα που ΔΕΝ συνάδουν με τις «Δυτικές Αξίες» και τ’ «Ανθρώπινα Δικαιώματα» θα τα φέρουν οι μετανάστες μαζί τους. Επιπλέον θα φέρουν μαζί τους και την θρησκεία τους η οποία σε σχέση με τους «Δυτικούς» καθορίζει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό την καθημερινή ζωή τους εξ’ ου και ο φανατισμός τους. Και σε μια σύγκρουση νικά πάντα ο φανατισμός και όχι το δίκαιο.

Τέλος, η ανάμειξη διαφορετικών μεταξύ τους πραγμάτων οδηγεί πάντα σε καταστροφή. Αυτό μας το διδάσκει η ίδια η Φύση. Στην υφήλιο υπήρξαν μόνο δύο περιοχές στις οποίες υπήρξε μεγάλη ποικιλία ζωικών και φυτικών ειδών ( βιοποικιλότητα). Η μια διατηρεί μέχρι και σήμερα την μεγάλη ποικιλία, ενώ η άλλη έχασε εξ’ αιτίας του αποικισμού της το μεγαλύτερο μέρος της ποικιλίας αυτής. Αυτή που την διατηρεί ως σήμερα είναι η Μαδαγασκάρη και αυτή που την απώλεσε λόγω του αποικισμού της (και της εισαγωγής της δικής τους πανίδας) είναι η Αυστραλία. Στην περίπτωση της δεύτερης η μαζική εισβολή των ευρωπαίων με τα γουρούνια και τα ποντίκια τους σε τόσο μικρό διάστημα συνετέλεσε στον αφανισμό σε μεγάλο βαθμό της ντόπιας χλωρίδας και πανίδας. Προφανώς, το ίδιο ισχύει και με τους ανθρώπους.

Και αν ακόμη υπάρχουν κάποιοι υπερβολικά «χρήσιμοι ηλίθιοι» σ’ αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν τα εθνικά κράτη με απώτερο σκοπό την ευκολότερη οικονομική εκμετάλλευση μας (χωρίς εργασιακά δικαιώματα και πρόνοια) σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχουν δύο σχετικά παραδείγματα. Το ένα αφορά στο πως ενσωμάτωσαν οι Μουσουλμάνοι κατακτητές τους Πέρσες. Και σ’ όσους δεν φτάνει αυτό υπάρχει και το παράδειγμα της επικράτησης μέσω του εθνοτικού μίσους των Χριστιανών έναντι των Ελλήνων (των «Εθνικών» όπως τους αποκαλούσαν). Και στις δύο περιπτώσεις κέρδισε το μίσος και ο φανατισμός και όχι το δίκαιο και ο πολιτισμός. Και στις δύο περιπτώσεις κέρδισαν οι «κάφροι».

Αυτό που αποκαλείτε «φασιστικά φαινόμενα» είναι η επαναφορά στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις» όταν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας. Αν παρομοιάσουμε τον άνθρωπο με ένα Η/Υ, θα παρατηρούσαμε πως όσα μαθαίνουμε στη ζωή μας αντιστοιχούν στα προγράμματα που είναι φορτωμένα στον Η/Υ. Αυτά, όμως, ΔΕΝ είναι το λειτουργικό σύστημα. Λειτουργούν πάνω και εξ’ αιτίας του λειτουργικού συστήματος και δεν μπορούν να το αλλάξουν. Αν δεν καταλάβετε πως χρησιμοποιείτε τον όρο «φασισμό» πάρα πολύ εύκολα και καταχρηστικά, τότε θα έχετε χάσει κάθε πιθανότητα να συνεννοηθείτε αύριο με τους «φασίστες» στα νησιά και τον Έβρο. Αυτή τη στιγμή οι νησιώτες πολεμούν για την επιβίωση τους. Και όσο θεωρούν ότι το Κράτος δεν τους προστατεύει τόσο θα «παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Η Κοινωνία βασίζεται στην συμφωνία μεταξύ των ατόμων και του Κράτους. Από τη μεριά τους τα άτομα παραιτήθηκαν από το δικαίωμα της αυτοδικίας και από τη μεριά του το Κράτος ανέλαβε την υποχρέωση να τα προστατεύει και να εκδικείται για καθένα από αυτά όσους τα βλάπτουν. Είναι προφανές πως οι νησιώτες μας θεωρούν πως στην κατάσταση που έχουν αφεθεί έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν από μέρους τους τη σύμβαση αυτή. Γι’ αυτό και αυτο-οργανώνονται. Όσοι, λοιπόν, μιλούν και γράφουν με απαξίωση γι’ αυτούς θα πρέπει να θυμούνται πως θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι ο Λαός και η Λαϊκή Κυριαρχία. Άλλωστε, όπως γράφει και το άρθρο 1 παρ. 2 & 3:

«Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.»

Από κει και πέρα ευτύχημα για την Ε.Ε. αποτελεί το γεγονός ότι η Τουρκία δεν είναι μέλος της. Αν ήταν όλοι όσοι περνούν από κει θα εφοδιάζονταν με ταξιδιωτικά έγγραφα που θα τους επέτρεπαν την ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση. Με αφορμή τη σύρραξη στη Συρία έχει στηθεί ένα παζάρι μεταναστών σε ποσότητες που δεν χρειάζονται στην Ε.Ε. και μάλιστα από «ανειδίκευτους».

Το γιατί οι μετανάστες που βαφτίζονται για την περίσταση όλοι τους «πρόσφυγες» δεν πάνε σε Μουσουλμανικές χώρες (ακόμη και στις πιο πλούσιες) αλλά προτιμούν την «άπιστη Ευρώπη» δεν το απαντά κανένας «ανθρωπιστής» (και ούτε πρόκειται). Κάθε, όμως, εύλογο ερώτημα που δεν απαντάται πειστικά κάνει όλο και περισσότερους ν’ αντιτίθενται στους «πρόσφυγες» (που είναι επί της ουσίας μετανάστες, ακόμη και οι Σύριοι θέλουν να ξεκινήσουν μια «νέα ζωή» στην Ευρώπη, οπότε αντί «πρόσφυγες» είναι μετανάστες).

Δεν μας χρειάζονται οι μετανάστες για να λύσουμε την υπογεννητικότητα, εκτός και αν τους χρησιμοποιήσουμε ως δούλους (κάτι που αντιτίθεται στις «Δυτικές Αξίες») ή όπως στις Η.Π.Α. για αστυνομικούς και στρατιώτες οι οποίοι θα στρέφονται εναντίον των ομοεθνών τους. Δυστυχώς, το ζήτημα της υπογεννητικότητας προβάλλεται μεταξύ άλλων και για οικονομικούς λόγους. Δυστυχώς, γιατί ποτέ δεν υπήρχε άμεση συσχέτιση του πληθυσμού και της οικονομικής δραστηριότητας. Για παράδειγμα ΔΕΝ υπήρχε υπογεννητικότητα στο πρόσφατο παρελθόν▪ υπήρχε όμως μετανάστευση γιατί δεν υπήρχαν δουλειές. Άρα το κρίσιμο ζήτημα είναι αν υπάρχουν δουλειές για τις οποίες δεν υπάρχουν εργατικά χέρια και άρα χρειάζεται εισαγωγή τους. όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

Απομένει, λοιπόν, όσοι κατηγορείτε τους νησιώτες και τους Εβρίτες (και όχι μόνο) ως «φασίστες» ν’ αποφασίσετε αν κάνετε σωστή χρήση του όρου. Αν ναι, τότε για τα επόμενα χρόνια (τουλάχιστον τα επόμενα 20-30) θα είμαστε στο «ζώδιο του φασισμού», γιατί τουλάχιστον τόσο θ’ απαιτηθεί για την ανάκαμψη σε ικανοποιητικό βαθμό της παγκόσμιας οικονομίας. Αν όχι, τότε ζητήστε «συγγνώμη» και μπείτε μπροστά σε μια υπό όρους μετανάστευση όπου οι μετανάστες για τα πρώτα χρόνια ΔΕΝ θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα και θα είναι υποχρεωμένοι να εγκλιματιστούν απορρίπτοντας από την πολιτισμική τους ταυτότητα οτιδήποτε ασύμβατο με την νέα τους πατρίδα.

Άλλη λύση εκτός της μετανάστευσης των μη φασιστών (εφ’ όσον όσοι αγαπούν την Χώρα τους είναι «φασίστες» σε άλλες χώρες δεν υπάρχει. Μέχρι τότε το Κράτος θα πρέπει να προστατευτεί από άτομα, εφημερίδες και συνολικά από Μ.Μ.Ε. που αναπαράγουν «αναφορές» (που δεν επιβεβαιώνουν πριν) για νεκρούς και κακοποιήσεις. Αυτό είναι τουλάχιστον «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και κολάζεται ποινικά. Ο μόνος λόγος για να τους αφήνει κάποιος ατιμώρητους όλους αυτούς είναι γιατί θέλει να προετοιμάσουν το έδαφος για μια επερχόμενη σύγκρουση. Μια σύγκρουση, η οποία αν και έχει αποφευχθεί έχει σε κάθε περίπτωση ήδη παράξει την ψυχική απόσταση που είναι το αποτέλεσμα ενός εμφυλίου.

14 Μάρτη 2020
«πανταχού παρών 1».

Διαβάστηκε 557 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΠΕΡΙ «ΦΑΣΙΣΜΟΥ», «ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ» & «ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ» (Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ)