Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ «Ο ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ» ΤΟΥ «ΓΝΗΣΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ»; (ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ SUPER LEAGUE)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ «Ο ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ» ΤΟΥ «ΓΝΗΣΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ»;
(ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
SUPER LEAGUE)

Ο οπαδός ανεξαρτήτως φύλου έχει «γυναικεία ψυχολογία», και μάλιστα αυτή της παντρεμένης γυναίκας. Η οποία όσο περνάνε τα χρόνια για το μόνο που νοιάζεται είναι η ασφάλεια που της παρέχει ο γάμος. Μια ασφάλεια η οποία μπορεί εύκολα να χαθεί αν στην ζωή του συμβίου της μπει μια άλλη γυναίκα. Γιατί, τότε πολύ απλά εκείνος έχει την επιλογή να την παρατήσει για την άλλη. Ωστόσο, και η γκόμενα όσο νέα και όμορφη και αν είναι ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι εκείνος τελικά θα την επιλέξει αντί της γυναίκας (και της βολής) του. Ο οπαδός όπως και οι γυναίκες ενός ερωτικού τρίο έχει ανάγκη να παραμυθιάζεται για το πόσο σημαντική είναι η ομάδα του για τον ιδιοκτήτη της. Δεν καταλαβαίνει (ή δεν θέλει να καταλάβει) από οικονομικά στοιχεία και απαιτεί μονίμως η ομάδα του να είναι η πρώτη έγνοια του ιδιοκτήτη της. Απεχθάνεται η ομάδα του να μοιράζεται την φροντίδα και προσοχή του εκτός και αν αυτή πηγαίνει τόσο καλά όσο ο ίδιος επιθυμεί.

Στην ουσία και επειδή οι ομάδες-εταιρείες υπάρχουν μόνο στο «φαντασιακό» (που θα έλεγε και ο Κορνήλιος) ο οπαδός είναι η φωνή της «φαντασιακής» συνείδησης του (τις οποίες ο χαρακτηρισμός των «Νομικών Προσώπων» σε αντιδιαστολή με τα «Φυσικά Πρόσωπα» ουδόλως στερεί). Ο λαός μας έχει από πολύ καιρό καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρακτικά είναι αδύνατον να μοιράζει κάποιος σωστά και δίκαια την προσοχή και την φροντίδα του τόσο στην γυναίκα του όσο και στην γκόμενα. Οι εξαιρέσεις του κανόνα είναι σπάνιες με μόνη γνωστή αυτή που περιγράφεται στο τραγούδι: «Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία». Επιπλέον ο λαός μας έχει μια παροιμία για όσους προσπαθούν να κάνουν ταυτόχρονα πολλά παρόμοια πράγματα. Η παροιμία λέει ότι «Δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη».

Προσέξτε! Όχι ένα καρπούζι και ένα μήλο, αλλά αποκλειστικά δύο καρπούζια τα οποία λόγω μεγέθους σίγουρα ΔΕΝ χωράνε στην ίδια μασχάλη. Ο Βαγγέλας όμως είτε νόμιζε πως εκείνος θα τα κατάφερνε είτε ΔΕΝ κατάλαβε το νόημα της. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως ήρθε η ώρα να υποστεί τις συνέπειες του λάθους του. Ακόμα και αν ο οπαδός αποδεχτεί (θέλοντας και μη) ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας του μοιράζεται μεταξύ δύο ομάδων, ωστόσο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν αντέχει να θεωρεί την ομάδα του (η οποία για τον ίδιο είναι η μεγαλύτερη στον πλανήτη) παράρτημα (με ή χωρίς «») κάποιας άλλης. Αυτό ΔΕΝ το καταπίνει με τίποτα.

Από λογιστική σκοπιά η ομάδα του Λιμανιού και αυτή της Νότιγχαμ δεν αποτελούν «όμιλο». Από τον Ισολογισμό, όμως, της ομάδας του Πειραιά (βλέπε εδώ σελ. 60-61 του pdf) προκύπτει ότι οι δύο ομάδες-εταιρείες είναι «συνδεδεμένα μέρη» εξ αιτίας της κοινής τους ιδιοκτησίας. Γι’ αυτό, άλλωστε, και υπάρχει μια κάποια μετακίνηση παικτών και προπονητών (η οποία προφανώς θα μεγαλώσει) μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτές οι μετακινήσεις δεν είναι κατ’ ανάγκη κάτι κακό. Ωστόσο, αναλόγως των αποτελεσμάτων των δύο ομάδων η μεταξύ τους σχέση μπορεί να παρεξηγηθεί.

Η εμπλοκή του Μαρινάκη με το Αγγλικό ποδόσφαιρο κάθε άλλο παρά επιτυχημένη είναι μέχρι στιγμής. Του έχει κοστίσει μέχρι τώρα πολλά λεφτά μόνο και μόνο γιατί οι τιμές στο Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι υπερτιμημένες λόγω της μεγάλης φήμης του (η οποία έρχεται από την μεγάλη εμπορική του επιτυχία). Σε κάθε περίπτωση κάθε χρόνο η Νότιγχαμ αποτυγχάνει με διαφορετικό τρόπο ν’ ανέβει στην PREMIER LEAGUE (η οποία και θα της γεμίσει το Ταμείο). Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε οι οπαδοί της Νότιγχαμ μετά από τέσσερις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι η ομάδα τους δεν θα πέσει κατηγορία. Αλλά αυτό ΔΕΝ είναι το χειρότερο. Το χειρότερο (θα) είναι η διάψευση για έναν ακόμη χρόνο των ελπίδων για άνοδο.

Μια διάψευση (την οποία ο χρόνος είτε θα επικυρώσει είτε θα διαψεύσει) η οποία θα προκαλέσει δίχως άλλο προβλήματα στη σχέση του ιδιοκτήτη με τους οπαδούς της. Η πείρα δείχνει πως αυτά τα προβλήματα ξεπερνιούνται μόνο με δύο τρόπους:

  • Είτε ξοδεύοντας περισσότερα λεφτά για την ενίσχυση της Νότιγχαμ,
  • είτε αποχωρώντας από αυτή.

Μέχρι ο χρόνος να δείξει ποια θα είναι η τύχη της Νότιγχαμ και της ιδιοκτησίας της όσοι αρέσκονται στα «ξεκατινιάσματα» ας πατήσουν εδώ.      

07 Οκτώβρη 2020
«πανταχού παρών 1».

Διαβάστηκε 895 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ «Ο ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ» ΤΟΥ «ΓΝΗΣΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ»; (ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ SUPER LEAGUE)