Font Size

SCREEN

Cpanel

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»

Τελικά είχαν οι φωστήρες της ενημέρωσης (ΑΕΚ365 & δορυφόροι) δίκιο όταν στις 28 του Φλεβάρη λέγανε για άμεση έγκριση. Και στατιστικά να το δούμε άμα λές συνέχεια το ίδιο, κάποια στιγμή θα πέσεις μέσα. Από εμάς εδώ όμως θα μάθετε τι σημαίνει αυτή η έγκριση και γιατί δόθηκε νωρίτερα από τις 14 Μάρτη που αναμενόταν.

Να ξεκινήσουμε κατ’ αρχάς αποδίδοντας τα εύσημα στόν Μελισσανίδη. Μαγκιά του πού τά κατάφερε με την πρώτη, έστω και αν ξεκίνησε στραβά. Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» του Αλαφούζου χρειάστηκε έξι μήνες για το ίδιο πράγμα.

Ας έρθουμε όμως στο γιατί έγινε ότι έγινε και τι σημαίνει αυτό.

  • Η αύξηση εγκρίθηκε επειδή ο φάκελος ήταν πλήρης, κάτι που από μόνο του είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αν αντιπαρατεθεί με την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν άλλα ζητήματα. Π.χ. η εκκαθάριση της Π.Α.Ε.
  • Η αύξηση εγκρίθηκε σ’ έκτακτη συνεδρίαση και όχι στην προγραμματισμένη για τις 14 Μάρτη, γιατί τέλος του μήνα λήγει το 5μηνο (μαζί με την παράταση του 1 μήνα και όχι 1 χρόνου που έλεγε το ΑΕΚ365) και τότε θα χρειαζόταν νέα απόφαση Γ.Σ. Έτσι η Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως όπως είχε κάνει και στις 11 Φλεβάρη γι’ άλλη περίπτωση.
  • Η αύξηση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τέλος Μάρτη οπότε και εκπνέει το ανώτατο διάστημα που προβλέπει ο Κ.Ν. 2190/1920 (άρθρο 11 παρ. 3 & 4).
  • Η αύξηση έχει στοιχίσει τουλάχιστο 330 χιλ. ευρώ ως τώρα χωρίς τά έξοδα –αν τα επιβαρύνθηκε η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» – της σύνταξης του Ενημερωτικού Δελτίου, της εκτύπωσης του και της διαφημιστικής καμπάνιας που σχεδιάζουν. Τά 330 χιλ. αναλύονται σε 300 χιλ. για Φόρο Συγκέντρωσης Κεφαλαίου 1% στα 30 εκ. (Ν.1676/1986 άρθρα 17-31), ο οποίος πληρώνεται μέσα σε 15 μέρες από τη λήψη της απόφασης. Επίσης πρέπει να έχει ήδη πληρωθεί και ποσοστό 1 δηλ. επί των 30 εκ. δηλαδή 30 χιλ.ευρώ στην Νομαρχία Αθηνών.
  • Στην περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί όλο το απαιτούμενο ποσό, τότε με την ίδια έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και μετά από νέα απόφαση της Γ.Σ. μπορεί να γίνει αύξηση για το υπόλοιπο ποσό.

Εμπρός λοιπόν, ας κατευθυνθούμε όλοι στο γκισέ των ανάδοχων τραπεζών με όσα μας περισσεύουν –αν μας περισσεύουν– για να ενισχύσουμε την κατασκευή του γηπέδου που θ’ αποφέρει εισοδήματα στη «Μάνα Α.Ε.Κ.».

Υ.Γ.1.Η διαφήμιση, Πρόεδρε, κοστίζει και 20% αγγελιόσημο (πλήν του internet). Με τα λεφτά της διαφήμισης θα είχες φτιάξει ιστοσελίδα, μέσω της οποίας θα συντονιζόμαστε όλοι οι ΑΕΚτζήδες όπου γής.

Υ.Γ.2.Είδες, Πρόεδρε, πόσο ωραία νοιώθουμε όλοι μας όταν όλα γίνονται σωστά; Γλυτώνεις και την ξεφτίλα να βγάλουν ανακοίνωση σε βάρος σου (βλέπε εδώ).

Υ.Γ.3.Τουλάχιστον δεν την πάτησες όπως οι Κασνακίδης και Αδαμίδης όταν τον Μάιο του 2011 ξεκινούσαν, στραβά και αυτοί, την «SUPPORTERS CLUB A.E.». Ακόμα είναι θέμα συζήτησης μεταξύ όσων είχαν την τύχη να είναι παρόντες στα ραντεβού τους στα γραφεία της Επιτροπής οι «φωνές» τους ότι με το να τους σταματήσουν δεν τους άφηναν να επενδύσουν και άλλα παρόμοια δακρύβρεχτα, τά οποία στην πορεία αποδείχτηκαν φούμαρα.

Υ.Γ.4.Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα, για το οποίο οι απλοί ΑΕΚτζήδες θα δώσουν τον οβολό τους ακόμα και αν δεν έχουν. Γι’ αυτούς που αμφιβάλουμε είναι οι large ΑΕΚτζήδες που έχεις δίπλα σου στις εκδηλώσεις. Αλήθεια βρήκες τρόπο να απομακρύνεις τά καβούρια από την τσέπη του Παππά;

Υ.Γ.5.Μπράβο στούς ρεπόρτερ τού ΑΕΚτζήδικου ρεπορτάζ που ψάχνονται, ρωτάνε και τελικά μαθαίνουν κιόλας (βλέπε εδώ), όπως κάποτε έμαθα και εγώ. Η Α.Ε.Κ. τούς χρειάζεται. 

 

 

5 Μάρτη 2014.
παρατηρητής 2.

Διαβάστηκε 9980 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Α.Μ.Κ. ΤΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»