Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Αν είσαι μάνα και πονείς, πες μας τι λέει ο Κοντονής. (όταν ενώ ο ίδιος δεν εφαρμόζει τον νόμο, ζητάει νομιμότητα από τους άλλους!)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δημοσιεύουμε σήμερα μια ανοικτή επιστολή-προτροπή με την οποία καλείται ο Υφυπουργός Αθλητισμού να κάνει την δουλειά του επιβάλλοντας την νομιμότητα (την οποία μέχρι στιγμής επαγγέλεται κατά το δοκούν). Ελπίζουμε ο κος Κοντονής ν' αποδεχτεί την πρόκληση και ασκώντας τα καθήκοντα του να πράξει τα δέοντα (πάντα στα πλαίσια της νομοθεσίας) έτσι ώστε να βγούν όλα στο φώς και ν' αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν για την τραγική κατάσταση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Αν είσαι μάνα και πονείς, πες μας τι λέει ο Κοντονής.
(όταν ενώ ο ίδιος δεν εφαρμόζει τον νόμο, ζητάει νομιμότητα από τους άλλους!)

Εξανέστη ο Κοντονής, κατά της ΕΠΟ :

«Είναι ιδιαιτέρως θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι επί μονίμου βάσεως ζητείται από αθλητικές συλλογικότητες να παρέμβει ενεργά το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε ζητήματα που σχετίζονται με τη διαιτησία και τη διοίκηση του ποδοσφαίρου», ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού.

Όμως, είναι ο ίδιος ο Κοντονής υπεύθυνος, για την παράνομη συμμετοχή του «έκπτωτου» ψευτοπροέδρου της ΑΕΚ (Ερασιτεχνικής) Αλεξίου, στη διοίκηση του Σωματείου, αλλά και της ΑΕΚ-ΠΑΕ, από τον περασμένο Ιούλιο, όταν αντικατέστησε τον Ανατολιωτάκη, στο ΔΣ της. Επίσης είναι από την αρχή μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ και μάλιστα μέχρι τον τελευταίο ανασχηματισμό του (ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί στο Γ.Ε.ΜΗ.) είχε και δικαίωμα υπογραφής-εκπροσώπησης της εταιρείας (βλέπε εδώ).

Είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο Κοντονής και «δεν εφαρμόζει τον νόμο», όχι μόνο επειδή δεν εκδίδει διαπιστωτική πράξη «έκπτωσης» του Αλεξίου, αλλά και όλου του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, το οποίο δεν απέβαλε τον Αλεξίου, ως όφειλε, όταν ο τότε σύμβουλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, ζήτησε την έκπτωση του Αλεξίου, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ, στις 15 Οκτώβρη 2014.

Είναι υπεύθυνος ο Κοντονής και «δεν εφαρμόζει τον νόμο», όταν «προστατεύει» τον Αλεξίου, εδώ και πολλούς μήνες, κρατώντας στα συρτάρια του, αναφορά φιλάθλου της ΑΕΚ, περί έκπτωσης του Αλεξίου, σύμφωνα με το νόμο 3277/2005.

Είναι υπεύθυνος ο Κοντονής και «δεν εφαρμόζει τον νόμο», όταν ενώ βοά το πανελλήνιο ότι στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν έχουν γίνει τακτικές απολογιστικές γενικές συνελεύσεις των ετών 2013 και 2014 αυτός δεν κάνει τίποτα. Σημειώνουμε ότι τα έτη 2013 (από το Καλοκαίρι) & 2014 (μέχρι το Καλοκαίρι) η διοίκηση της Ερασιτεχνικής εισέπραξε και διαχειρίστηκε πλέον των 10 εκ ευρώ από φιλάθλους και χορηγούς. Στο τέλος του Φλεβάρη συμπληρώνεται και η προθεσμία σύγκλησης γενικής τακτικής απολογιστικής συνέλευσης και για το 2015, η οποία αν κρίνουμε από τα ως τώρα δεδομένα ούτε αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Τι δεσμεύσεις έχεις προς τον Αλεξίου, κύριε Κοντονή; Τον «προστατεύεις», από συναδελφική αλληλεγγύη ή κάτι … «άλλο», που μπορεί να … «καίει»; Όπως και αν έχει η «προστασία» στην προκειμένη περίπτωση, είναι αντίθετη προς τον αθλητικό νόμο και συνεπώς «παράνομος» είσαι εσύ και καμία σημασία δεν έχει η επίκλησή σου προς κατηγορουμένους, του κοινού ποινικού δικαίου, όταν εσύ «παρανομείς»! Εσύ είσαι θεματοφύλακας των νόμων, ως δικηγόρος και ως δημόσιος λειτουργός. και μη «καλύπτεσαι» πίσω από τη βουλευτική ασυλία σου, γιατί υπάρχει και ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών»! Και, μάλιστα, όταν οι καταγγελίες αφορούν οικονομικές χρήσεις, που, ίσως, εμπεριέχουν οικονομικές ατασθαλίες, τότε η ευθύνη σου είναι υπεράνω κάθε νομικής δεοντολογίας, δεδομένου ότι τα αθλητικά σωματεία χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Η ελληνική Κοινωνία σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας όλων των πολιτών αλλά   θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι χρειάζονται σήμερα άμεσες και γενναίες αποφάσεις, από αυτόν που διοικεί τον ελληνικό αθλητισμό»! για να επαληθευθεί το τεκμήριο όταν υπάρχουν συγκεκριμένες γραπτές καταγγελίες για παράνομες πράξεις και παραλήψεις.

Τόλμησε, λοιπόν, κ. Κοντονή! Υποχρέωση και καθήκον σου είναι η έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης, όχι μόνο του Αλεξίου, αλλά και όλου του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, το οποίο ο ίδιος ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Ανατολιωτάκης χαρακτήρισε παράνομο (βλέπε εδώ), σε πρόσφατη δήλωσή του, στην ανεξάρτητη ιστοσελίδα θεμάτων ΑΕΚ AEK24HOURS

 

16 Φλεβάρη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5881 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο Αν είσαι μάνα και πονείς, πες μας τι λέει ο Κοντονής. (όταν ενώ ο ίδιος δεν εφαρμόζει τον νόμο, ζητάει νομιμότητα από τους άλλους!)