Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΕΞΙΟΥ, Σ.Ε.Γ.Α.Σ. & Α.Ε.Κ. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 25)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΕΞΙΟΥ, Σ.Ε.Γ.Α.Σ. & Α.Ε.Κ.
(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 25)

(Σημείωση: Από τα ονόματα που αναφέρονται στο κείμενο λείπει (σκόπιμα) ένα, το οποίο έχει αφαιρεθεί ως ένδειξη σεβασμού σε ότι αυτό αντιπροσωπεύει. Έτσι όπως το πάει σε λίγο καιρό θα έχει καταφέρει να βγάλει ψεύτη τον «αδερφικό φίλο» του «Τίγρη», ο οποίος στο παρελθόν τον είχε κατηγορήσει ότι ντροπιάζει τ’ όνομα του πατέρα του. Κρίμα για την συμπάθεια που του είχαμε επιδείξει τότε.)  

Η είδηση που έφτασε στ’ αυτιά μας ήταν απλή και συγκεκριμένη: στην ετήσια Γ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. που έγινε στο Λουτράκι στις 5 Μάρτη 2016 παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Κουκοδήμος και Ανδριόπουλος, ενώ την Α.Ε.Κ. εκπροσώπησε ο Αλεξίου. Στην Γ.Σ. η Α.Ε.Κ. (δηλαδή ο Αλεξίου) ψήφισε κατά τόσο του Διοικητικού όσο και του Οικονομικού Απολογισμού. Σήμερα -και μετά την αναγκαία έρευνα- σας αποκαλύπτουμε τι συνδέει όλους τους παραπάνω.

Η πρώτη σχέση που προκύπτει από την έρευνα που μπορεί εύκολα να κάνει οποιοσδήποτε είναι αυτή του Κουκοδήμου με τον Ανδριόπουλο. Το Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2015 ο Κώστας Κουκοδήμος ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει την Προεδρία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (προφανώς για λογαριασμό της Ν.Δ.). Ο συνδυασμός του ονομάζεται «Εκκίνηση» και απ’ ότι προκύπτει συντονιστής της όλης προσπάθειας έχει αναλάβει ο «δικός μας» Δ. Ανδριόπουλος (ναι ο project manager της «Αγιά Σοφιάς»).(Για περισσότερα βλέπε εδώ).

Πιθανότατα να σκεφτεί κάποιος ότι η μια δραστηριότητα του Ανδριόπουλου με την άλλη είναι άσχετες μεταξύ τους. Αυτό όμως είναι προφανώς λάθος δεδομένου ότι στον τίτλο συμπεριλάβαμε την Α.Ε.Κ. και τον Αλεξίου.

Φαίνεται ότι η Α.Ε.Κ. προσπαθεί να καλλιεργήσει σχέσεις με την Ν.Δ. εμπλεκόμενη στον βαθμό που μπορεί στις εκλογές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Στο κάτω-κάτω ο «Τίγρης» επί Ν.Δ. έκανε το επαγγελματικό του ξεκίνημα στον χώρο των πετρελαίων.

Δεδομένου ότι ο Κουκοδήμος θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του συνονόματου του Προέδρου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Παναγόπουλου, πρέπει να εμφανίζεται ως αμφισβητών τα πεπραγμένα (διοικητικά και οικονομικά) της διοίκησης του. Όμως ο ίδιος ο Κουκοδήμος δεν είναι εκπρόσωπος κάποιου σωματείου και για τον λόγο αυτόν χρειάζεται κάποιο πρόθυμο να τον φιλοξενήσει σωματείο. Έτσι βρήκε την Α.Ε.Κ. να του προσφέρει στέγη. Μόνον έτσι εξηγείται η αρνητική ψήφος της Α.Ε.Κ. (μέσω Αλεξίου) τόσο στον Διοικητικό όσο και στον Οικονομικό Απολογισμό.

Όπως όμως φαίνεται από το ρεπορτάζ (βλέπε εδώ) η προσπάθεια κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο. Ο Διοικητικός Απολογισμός καταψηφίστηκε από 18 σωματεία (2 ψήφισαν «λευκό»), ενώ ο Οικονομικός καταψηφίστηκε μόνο από 14 σωματεία (7 ψήφισαν «λευκό»). Με ποσοστά που κυμαίνονται από 10,9% για τον Οικονομικό και κορυφώνονται στο 11,4% για τον Διοικητικό για Προεδρία μπορεί να μην πηγαίνεις αλλά άνετα πας για βρούβες.

Επίσης όπως φαίνεται έγινε προσπάθεια (η οποία έπεσε στο κενό) ν’ ανέβουν οι τόνοι και να δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα (την οποία θα πέρναγαν και στα Μ.Μ.Ε. αν η προσπάθεια πετύχαινε). Απόδειξη είναι αυτό το κείμενο του Γιάννη Μαμουζέλου ο οποίος εκτός από δημοσιογράφος είναι και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και προφανώς ένοιωσε την ανάγκη (εκτός του να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές που έρχονται) να τοποθετηθεί για όσα κάποιοι (ποιοι άραγε;) είπαν στην Γ.Σ.

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι η Α.Ε.Κ. (τουλάχιστον σ’ ότι αφορά τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) ταυτίστηκε με την Ν.Δ. και τον Κουκοδήμο. Αν επρόκειτο για υπόθεση καθαρά προσωπική του Μελισσανίδη η ταύτιση αυτή δεν θα μας απασχολούσε. Μιλάμε όμως για την Α.Ε.Κ. η οποία εφ’ όσον ανήκει σ’ όλους μας δεν είναι κανενός. Με βάση τ’ αποτελέσματα η Α.Ε.Κ. υπέστη μια επικοινωνιακή ήττα, η οποία στον χώρο του Στίβου δεν είναι η πρώτη και απ’ ότι φαίνεται ούτε και η τελευταία. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε και να πιστώσουμε στον Αλεξίου το θράσος που έχει για να καταψηφίζει τους Απολογισμούς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ισχυριζόμενος προφανώς ότι ως διοίκηση δεν έκαναν τίποτα. Ίσως πάλι και να νομίζει ότι αυτός θα τα πήγαινε καλύτερα. Πιθανόν και να έχει δίκιο. Στο κάτω-κάτω ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. του παρέχει μεγαλύτερο πεδίο καταστροφής σε σχέση με την Α.Ε.Κ. (στην οποία δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο). Του μένει βέβαια η Παπαχρήστου που αν την βγάλει στο σφυρί μετά και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου θα πιάσει άνετα πάνω από 1.200 Ευρώ.     

 

Υ.Γ.1. Προς Αλεξίου: Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βγάζεις συγχαρητήρια ανακοίνωση για το χάλκινο της Παπαχρήστου και να γράφεις όλα τα γλυκανάλατα που ταιριάζουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαστε σίγουροι ότι κατέβαλες μεγάλη προσπάθεια να μην γράψεις αυτά που στην πραγματικότητα θα ήθελες να γράψεις όπως: «Συγχαρητήρια Βούλα που παρά την συνεχιζόμενη προσπάθεια της Διοίκησης μου και εμένα προσωπικά να διαλύσω και το τμήμα Στίβου, εσύ έφερες μια τέτοια επιτυχία. Με την επιτυχία σου αυτή απέδειξες ότι έχω ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μου μέχρι να επιτύχω τον σκοπό μου.»  

 

09 Απρίλη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4768 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΕΞΙΟΥ, Σ.Ε.Γ.Α.Σ. & Α.Ε.Κ. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 25)