Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ (Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ
(Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Συνήθως στην κορύφωση των εκδηλώσεων της Αποκριάς διοργανώνεται το περίφημο «κυνήγι θησαυρού». Στο κυνήγι αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να βρουν τον «θησαυρό» χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που τους δίνονται αρχικά από τους διοργανωτές και τα οποία οδηγούν σε νέα στοιχεία κ.ο.κ. Σ’ ένα τέτοιο «κυνήγι θησαυρού» είχαμε αποδυθεί όλοι μας τις τελευταίες μέρες ψάχνοντας είτε την αίτηση είτε την απόφαση για διορισμό «Προσωρινής Διοίκησης» στο Σωματείο.

Όπως θυμάστε όλοι όσοι το είχαν ψάξει το ζήτημα είχαν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: ΔΕΝ υπήρχε καταχωρημένη στο ηλεκτρονικό σύστημα του Πρωτοδικείου Αθηνών ούτε αίτηση πόσο μάλλον απόφαση για διορισμό «Προσωρινής Διοίκησης». Ο Αλεξίου όμως επέμενε ότι και αίτηση υπήρχε και απόφαση σχετικά με τον διορισμό «Προσωρινής Διοίκησης». Προς απόδειξη των λεγομένων του ο Αλεξίου δημοσιοποίησε με τον γνωστό του και προσφιλή του τρόπο επιλεγμένα τμήματα της αίτησης (η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στο ηλεκτρονικό σύστημα αναζήτησης του Πρωτοδικείου).

Σήμερα αποκαλύπτουμε τα δεδομένα της υπόθεσης προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

  • Η αίτηση δεν καταχωρήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα αναζήτησης του Πρωτοδικείου για να μην την πάρει είδηση κανείς και κάνει παρέμβαση την ημέρα της συζήτησης της.
  • Η αίτηση κατατέθηκε στις 8 Μάρτη και η συζήτηση της προσδιορίστηκε για τις 18 Απρίλη 2016, δηλαδή την επόμενη Δευτέρα.
  • Στις 15 Μάρτη ζητείται η έκδοση προσωρινής διαταγής (απόφασης) με την οποία γίνεται δεκτή προσωρινά η σύνθεση του Δ.Σ. που προτείνεται στην αίτηση της 8ης Μάρτη. Η Διοίκηση αυτή έχει ως αποστολή της την διεκπεραίωση των καθημερινών ζητημάτων και τίποτα παραπάνω μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης (η οποία θα συζητηθεί στις 18 Απρίλη). Συνεπώς η διοίκηση που διορίστηκε με την προσωρινή διαταγή (απόφαση) ΔΕΝ μπορούσε να συγκαλέσει τόσο την Απολογιστική όσο και την Εκλογική Γ.Σ. του ερχόμενου Σαββάτου 16 Απρίλη.
  • Η αίτηση για διορισμό Προσωρινής Διοίκησης κατατίθεται προκειμένου να θεραπευτεί η έλλειψη νόμιμης εκπροσώπησης. Συνεπώς η Ερασιτεχνική (για λογαριασμό της οποίας κατατέθηκε η αίτηση) ΔΕΝ εκπροσωπείται νόμιμα όπως αναγράφεται πάνω-πάνω στην αίτηση.

Αυτά προκύπτουν μόνον απ’ όσα φαίνονται στις επιλεκτικά δημοσιοποιημένες σελίδες. Φυσικά ακόμη περισσότερο σημαντικά είναι όσα επί της ουσίας επικαλείται ο Αλεξίου στους λόγους που προβάλλει για την υποστήριξη της αίτησης με τα οποία θ’ ασχοληθούμε προσεχώς. Όπως θα θυμάστε από προηγούμενο κείμενο μας στο οποίο αποκαλύπταμε την αποτυχημένη προσπάθεια του Αλεξίου να εκκαθαρίσει δικαστικά την πρώην Κ.Α.Ε. (βλέπε εδώ) η νόμιμη εκπροσώπηση του νομικού προσώπου για το οποίο ζητείται η Προσωρινή Διοίκηση είναι ζήτημα ουσίας και όχι τύπου.

Είναι προφανές ότι η μεθόδευση που υποκρύπτουν οι παραπάνω ενέργειες είναι του χειρίστου είδους και μόνο ένας νοσηρός εγκέφαλος θα μπορούσε να την μηχανευτεί. Μόνον κάποιος που προσπαθεί να καλύψει τα ανοσιουργήματα που έχει κάνει και ν’ αναβάλει την αντιμετώπιση των ευθυνών που αυτά συνεπάγονται θα σκεφτόταν τέτοια μηχανορραφία. Τελευταίο στάδιο της μεθόδευσης θα είναι να εμφανιστεί εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής στο δικαστήριο και να δηλώσει παραίτηση από την αίτηση διορισμού Προσωρινής Διοίκησης αφού το Σάββατο η Εκλογική Γ.Σ. θα έχει αναδείξει νέο Δ.Σ.

Πιθανόν κάποιοι απ’ όσους διαβάζετε το κείμενο αυτό να σκέφτεστε ότι όλα αυτά τα οποία κινούνται στα όρια της παρανομίας (και όχι της νομιμότητας) παραπάνε ακόμη και για μια τόσο άχρηστη και επικίνδυνη μονοπρόσωπη Διοίκηση όπως η παρούσα (αλλά και η επόμενη εφ’ όσον μετέχει ο Αλεξίου). Ωστόσο όπως έχει αποδείξει η μέχρι τώρα πορεία της από το Καλοκαίρι του 2013 ως σήμερα όχι μόνο δεν θα έχει δίκιο, αλλά θα κατηγορηθεί και για αφελής.

 

15 Απρίλη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4140 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ (Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)