Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ …ΟΝΕΙΡΑ!!! (ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ …ΟΝΕΙΡΑ!!!
(ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ)

Συμπληρώθηκαν χθές (21 Ιούνη 2013), τρία χρόνια που αρχίσαμε να πιστεύουμε, ότι τα όνειρα μπορούν να βγουν …αληθινά! Πριν τρία χρόνια, ακριβώς, ο «έμπιστος» Ανδριόπουλος και η κουστωδία του (Παναγιωτίδης και σία), εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, ως «θεόσταλτοι μάγοι» κατασκευαστές και με τις «ευλογίες» του Δ. Μελισσανίδη! Πριν τρία χρόνια, αρχίσαμε να πιστεύουμε, ότι το «όνειρο» του γηπέδου δεν θα είναι …όνειρο! Επειδή λοιπόν διέφυγε(;) η χθεσινή επέτειος της προσοχής των ΑΕΚτζήδικων Μ.Μ.Ε. αφιερώνουμε σ’ όλους μας όσα ακολουθούν.

Γυρνώντας 3 χρόνια και 1 μέρα πίσω στον χρόνο, να πως παρουσίασε την πρώτη «ονειρική» συνάντηση, ο ιστότοπος sport24.gr βλέπε εδώ ή εναλλακτικά διάβασε το κείμενο που ακολουθεί:

 

Αποστολάκη: "Έργο πνοής το γήπεδο της ΑΕΚ"

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και τους εκπροσώπους - κατασκευαστές του Δημήτρη Μελισσανίδη ολοκληρώθηκε με την δήμαρχο της πόλης να τονίζει πως: "Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τον δήμο μας". Στη συνάντηση και ο κατασκευαστής του γηπέδου, Δ. Ανδριόπουλος της «Dimand SA».

Η συνάντηση, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ). Μια μέρα μετά την παγκόσμια μέρα προσφύγων.

Ιστορική μέρα...

Σήμερα, Παρασκευή 21/6 (του 2013 εννοεί), έγινε το πρώτο ραντεβού, ανάμεσα στη δήμαρχο Έφη Αποστολάκη και τον κατασκευαστή, που επέλεξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, Δημήτρη Ανδριόπουλο, διευθύνων σύμβουλος της «Dimand SA».

Στο ραντεβού, από την πλευρά του Δήμου, η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη και οι αντιδήμαρχοι, κ. Καραβιάς, κ. Παπανικολάου, κ. Παϊδας και η κα Χατζηδάκη.

Από την πλευρά του Δ. Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της «DimandSA», ο Πάνος Παναγιωτίδης, Γενικός διευθυντής λειτουργίας δραστηριοτήτων της «Dimand SA» και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς.

Ανδριόπουλος: "Ξεχωριστό το γήπεδο της ΑΕΚ"

Ο κ. Ανδριόπουλος, σε μια από τις τοποθετήσεις του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόνισε:

«Το γήπεδο που θα φτιάξουμε θα είναι ξεχωριστό. Αυτό έχει ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να είναι ξεχωριστό. Σας λέω, πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι πραγματικό στολίδι. Δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο είναι, αλλά με την κατασκευή του».

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Dimand SA» ρωτήθηκε, εάν έχει συναισθηματικούς δεσμούς με την ΑΕΚ, (είχε συμμετοχή στην κατασκευή του γηπέδου Καραϊσκάκη και της ΑΕΛ) απαντώντας:

«Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Κάθε πράγμα που φτιάχνουμε το αγαπάμε. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς. Και αυτό ισχύει για το γήπεδο της ΑΕΚ. Έχω μεγαλώσει στην Πάτρα και αγαπώ την Παναχαϊκή, αλλά είμαι περισσότερο στιβικός».

Αποστολάκη: "Θα δώσει πνοή η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Με την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης, η δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη, προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για ένα έργο, που θα βοηθήσει, σε όλα τα επίπεδα, τη Ν. Φιλαδέλφεια, ενώ προανήγγειλε τις παρουσιάσεις των μελετητών, τις επόμενες μέρες.

«Έγινε μια πρώτη συνάντηση. Μας κατέθεσαν κάποιες προτάσεις και σε λίγες ημέρες θα γίνει μια νέα συνάντηση, για να μας παρουσιάσουν όλο το πλάνο. Είναι μια σημαντική μέρα και είναι έργο που θα δώσει πνοή και οικονομική ανάσα στην πόλη».

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε όλους τους παρευρισκομένους είχαν μοιραστεί φυλλάδια που αναγράφουν: «Δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ και αστικής ανάπλασης της περιοχής».

 

Σαράντα λεπτά κράτησε η συνάντηση, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Σαράντα λεπτά δημοσίων σχέσεων -όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- που όμως δεν μπόρεσαν να διασώσουν την υποψηφιότητα της Αποστολάκη στέλνωντας την στον Β' γύρο των Δημοτικών Εκλογών που έγιναν σχεδόν 16 μήνες μετά. Σαράντα λεπτά στην καλύτερη περίπτωση μονολόγου του «στιβικού» Ανδριόπουλου με την απαραίτητη συγκατάνευση της Δημάρχου. Μιας Δημάρχου που περίμενε καρτερικά να βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της για το έργο προκειμένου να επανεκλεγεί. Φευ (αλλοίμονο)! όμως. Η Α.Ε.Κ. (στην οποία η Αποστολάκη είχε στηρίξει τόσες ελπίδες) μέσω της «Δικέφαλος» φάνηκε κάπως να κινείται περί τα τέλη του Αυγούστου 2014 όταν καταθέτει μια άνευ περιεχομένου αίτηση (κενή) στην Δ.Α.Ο.Κ.Α. Τα υπόλοιπα είναι πλέον νωπά στην μνήμη όλων μας και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.

Τι είναι, όμως, σαράντα λεπτά της ώρας, μπροστά στα τρία χρόνια υποσχέσεων, εγγυήσεων, προσδοκιών, ονείρων….. Τρία χρόνια μετά, σήμερα, το όνειρο έχει «ξεφτίσει», επικίνδυνα! Το φως, στο βάθος του τούνελ, δεν έχει φανεί, παρά τις πρόσφατες εξαγγελίες του Ν. Στράτου, γενικού διευθυντή της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», περί της έκδοσης οικοδομικής άδειας, μέχρι 15 Ιούνη 2016. Και όσο για τον λαλίστατο Δημητράκη Ανδριόπουλο, διαψεύστηκε παταγωδώς, για μια ακόμη φορά, ως συνήθως, σ’ αυτά τα τρία τελευταία χρόνια.

Τι πρέπει να κάνουν, άραγε, οι «ονειροπόλοι» φίλαθλοι και οπαδοί, για να δικαιωθούν, έστω και με καθυστέρηση πέντε-έξι ετών, αφού γήπεδο δεν φαίνεται στον …ορίζοντα, στην καλύτερη περίπτωση πριν το 2019; Ίσως το τραγούδι στο οποίο παραπέμπει ο υπότιτλος να είναι κάποια λύση.

 

22 Ιούνη 2016
watcher_007.

 

Διαβάστηκε 7279 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ …ΟΝΕΙΡΑ!!! (ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ)