Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΕΚΤΖΗ.

Η παρούσα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για έγκυρη και έγκαιρη ΑΕΚτζήδικη ενημέρωση.Το παρατηρητήριο, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ιστοσελίδας, μέσω των παρατηρητών του και των πηγών τους βρίσκεται παντού και γι’ αυτό μπορεί να παράσχει την εγκυρότερη πληροφόρηση για σειρά θεμάτων της ενιαίας Α.Ε.Κ.

Δεν εκπροσωπούμε τά συμφέροντα κανενός και γι’ αυτό και δεν αντιστρατευόμαστε κανέναν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι όλα από δω και πέρα να γίνονται σωστά για να μην ξαναπεράσουμε όσα περνάμε τώρα.

Στην Αρχική σελίδα, δηλαδή εδώ πού ήδη είσαι, θα βρίσκεις τίς τελευταίες αναρτήσεις μας.          

Στην κατηγορία Χρονολόγιο, θα βρίσκεις όλα τά κείμενα της ιστοσελίδας.            

Στην κατηγορία Τα Σχόλια Μας, θα βρίσκεις τά σύντομα και αιχμηρά σχόλια μας.         

Στην κατηγορία Κατηγοριοποίηση θα βρίσκεις όλα τα κείμενα της ιστοσελίδας μας συσχετισμένα ανά θεματική ενότητα.                                    

Στην κατηγορία Κείμενα Που Μας Αρέσουν, θα βρίσκεις αναδημοσιευμένα κείμενα μη παρατηρητών.           

Στην κατηγορία Χρήσιμα Αρχεία, θα βρίσκεις υλικό αρχείου από Δημόσιες Αρχές για όλα τά τμήματα της Α.Ε.Κ.

Στη κατηγορία Σύνδεσμοι–Επικοινωνία, θα βρίσκεις συνδέσμους όσων ΑΕΚτζήδικων ιστοσελίδων εμείς έχουμε υπόψη, κατηγοριοποιημένων με βάση τον βαθμό ανεξαρτησίας τους, αλλά και θα μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας ή να εγγραφείς για να λαμβάνεις μήνυμα με τά νέα μας.    

Τέλος επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τά κείμενα των συνεργατών-παρατηρητών δημοσιεύονται με ψευδώνυμο (εκτός και αν κάποιος επιλέξει διαφορετικά), όχι επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή επιθυμούμε να σκέφτεσαι πάνω σ’ αυτά και να τά κρίνεις με βάση το περιεχόμενο και όχι τον συγγραφέα.

3 Φλεβάρη 2014,
παρατηρητές.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»
(ΝΕΑ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ Ή ΕΞΟΡΙΑ;)

Ο κύβος ερρίφθη. Η «Βασίλισσα» μετακομίζει προκειμένου να βρει αγωνιστική στέγη στα Άνω Λιόσια. Στο «Κλειστό Πάλης», το οποίο απέχει «ένα τσιγάρο δρόμο» από εκεί που ο Ντέμης ονειρευόταν κάποτε να χτίσει το νέο γήπεδο μαζί με εμπορικό κέντρο και τα τοιαύτα. Προφανώς και η συγκεκριμένη λύση ΔΕΝ είναι η καλύτερη δυνατή. Όπως, όμως, εξελίχτηκαν τα πράγματα φαίνεται να είναι η μόνη. Υπενθυμίζουμε πως μετά το «καπάρωμα» του οικοπέδου της Ν. Φιλαδέλφειας μόνο για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ έψαξε αρχικά στέγη στο Γαλάτσι και στη συνέχεια στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α. Στη συνέχεια και όταν ναυάγησε και αυτό το σχέδιο εμφανίστηκε ως η νέα έδρα της «Βασίλισσας» το κεντρικό γήπεδο τένις του Ο.Α.Κ.Α.

ΠΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟ»
(ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ)

Έχει συμβεί αρκετές φορές ν’ αλλάζει η σειρά των θεμάτων μας εξ’ αιτίας της επικαιρότητας, ο σχολιασμός της οποίας μας ασκεί ακατανίκητη έλξη. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η σημερινή. Δεδομένης και της μαθηματικής κατάκτησης του Πρωταθλήματος (εκτός αν ο Ιβάν ξανακάνει το θαύμα του) άρχισαν οι συντάκτες του «Πανθεσσαλονίκειου» να βγάζουν από το χρονοντούλαπο τους και να τις μοιράζονται μαζί μας ιστορίες που κατά την κρίση τους αποδεικνύουν είτε το μεγαλείο της ομάδας τους είτε το «στήσιμο» που έχει δεχτεί. Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή που θα σχολιάσουμε σήμερα.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ»
(ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)

Καθένας μας ξέρει κάποια πράγματα για τους άλλους τα οποία σε μια δεδομένη στιγμή θα μπορούσαν να τους κάνουν ζημιά. Όταν βγαίνουν στην δημοσιότητα είτε άμεσα είτε μέσω «διαρροών» κάνουμε λόγο για «κατινιές». Όταν αυτές οι «κατινιές» απαντηθούν από την άλλη πλευρά, η οποία μάλιστα αντεπιτεθεί με νέες έχουμε το «ξεκατίνιασμα». Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει για όσο έχουν όρεξη οι εμπλεκόμενοι, ενώ πολύ εύκολα μπορεί ν’ αναζωπυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή. Ενός τέτοιου «ξεκατινιάσματος» έχουμε γίνει μάρτυρες το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για το «ξεκατίνιασμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη και της οικογένειας Κόκκαλη.

Αν και δεν είναι σωστό να εμπλεκόμαστε σε ενδο-οικογενειακές (Γαύρικες) κόντρες, έχουν ωστόσο ενδιαφέρον 2-3 σημεία αυτής της αντιπαράθεσης.

16 ΑΠΡΙΛΗ 2019: Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ «ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΕΧΑΣΕ
(ΟΤΑΝ Ο ΙΒΑΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ «ΧΑΛΙΦΗΣ»)

Να έλεγα ότι δεν το λέει η παροιμία… Ποια παροιμία; Αυτή με την πουτάνα που η χαρά δεν την αφήνει να κρυφτεί. Έτσι και με τον «Γαύρο του Βορρά» και την στάση του στη σημερινή εκλογή Προέδρου της SUPER LEAGUE. Τόσες προσπάθειες να μας πείσει (λεκτικά) ότι ο Ιβάν ΔΕΝ θέλει να γίνει «χαλίφης» και να ελέγξει πλήρως το παρασκήνιο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πήγαν χαμένες εξ’ αιτίας μιας ψηφοφορίας. Το γεγονός ότι κανείς δεν τους πίστευε καθώς οι πράξεις τούς διέψευδαν ήταν ο κύριος λόγος. Ένας άλλος εξίσου σημαντικός είναι ότι ελάχιστοι έχουν το ψυχικό σθένος ν’ αντισταθούν στην πρόκληση να μην γίνουν «χαλίφης» στη θέση του «χαλίφη» όταν τους δοθεί η ευκαιρία. Ακόμη, όμως, και να υπήρχε κάποιος που τους πίστευε μετά το σημερινό θα είναι απίστευτα αφελής αν συνεχίσει να τους πιστεύει.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
(ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ)

Είναι ένα ετήσιο (περιοδικό) φαινόμενο στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων κάποιες ομάδες να μην εμφανίζονται τόσο αποφασιστικές, δίνοντας έτσι τροφή για πικρόχολα σχόλια. Αυτό συνέβη και στην προηγούμενη (28η) αγωνιστική. Ήρθαν κάποια αποτελέσματα που ευνοούσαν κάποιους σε βάρος κάποιων άλλων. Ωστόσο, φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές το άγχος είναι μεγαλύτερο αφού φέτος υποβιβάζονται 4 ομάδες αντί για 2▪ κάτι που αποφασίστηκε πριν από λίγες μέρες. Συνεπώς, φέτος κάποιοι δικαιολογούνται να είναι πιο καχύποπτοι απ’ ότι συνήθως. Σε κάθε περίπτωση το κακό είναι η «ρετσινιά» που μένει στις ομάδες και ακόμη χειρότερο το γεγονός πως ότι και να ισχυριστεί κανείς θα βρει άνετα επιχειρήματα να το υποστηρίξει.

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ
(ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ)

Μπορεί το Σάββατο η Α.Ε.Κ. να είχε γενέθλια, αλλά φαίνεται πως ο Αλεξίου (Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε.) δεν τους είχε πει κάτι. Έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας μια αναιμική (έως κακή) Α.Ε.Κ. χάρισε στον Πανιώνιο την νίκη. Μια νίκη με την οποία ο «Νιόνος» εξασφάλισε σε κάθε περίπτωση την παραμονή του. Οι απουσίες της «Βασίλισσας» παρότι υπαρκτές δεν θα πρέπει να είναι η μόνιμη δικαιολογία. Άλλωστε και πέρυσι το ίδιο είχε συμβεί, και μάλιστα τότε η νίκη ήταν πολύ πιο απαραίτητη στους Νέο-Σμυρνιώτες. Οι ήττες είναι πάντα στο πρόγραμμα, ακόμη και στα γενέθλια μιας ομάδας. Ήττες, όμως, με εμφανίσεις όπως αυτή του Σαββάτου όχι. Ειδικά όταν συμβαίνουν με αντιπάλους κομπλεξικούς οι οποίοι νομίζουν ότι νίκησαν με την αξία τους και όχι ότι ευνοήθηκαν από την τύχη και τις συγκυρίες.

 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική