Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Ανυπόληπτη Εντελώς Κατάσταση (Ο «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανυπόληπτη Εντελώς Κατάσταση
(Ο «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ)

Η Α.Ε.Κ. το Σάββατο έπαιξε τον 5ο συνεχόμενο Τελικό Κυπέλλου. Από αυτούς τους πέντε κατέκτησε μόνο τον πρώτο όταν στον πρώτο χρόνο θητείας του Σταύρου Κοντονή νίκησε 2-1 την ομάδα του Λιμανιού. Από κει και πέρα έχασε τρείς συνεχόμενους από την ομάδα του Ποντιακής καταγωγής Ρώσου Ιβάν Σαββίδη και έναν από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όση λιγότερη ποιότητα διαθέτει (σε σχέση με τους αντιπάλους της και αναλόγως του ονόματος της) τόση υπεροχή έχει σ’ επίπεδο προπαγάνδας. Γιατί όπως και η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (η οποία την βοήθησε πολύ) όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πρέπει για να μείνει στη θέση του να φλομώνει τους υπηκόους του στο παραμύθι.

Από την άποψη του παραμυθιού η «Α.Ε.Κ. του Διοικητικού Ηγέτη» ήταν τυχερή. Νίκη απέναντι στον «γνήσιο Γαύρο» την χρονιά που κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ένα Πρωτάθλημα στο οποίο προηγούνταν και θα το κατακτούσε εύκολα αν ήταν προσεκτικότερη▪ μα πάνω απ’ όλα η κατασκευή του νέου γηπέδου η οποία δικαιολογεί όλα τα «ποδοσφαιρικά εγκλήματα» που γίνονται σε βάρος του ονόματος και της Ιστορίας της.

Ο αγώνας του Σαββάτου απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η Α.Ε.Κ. ΔΕΝ έχει (και με τον «Διοικητικό Ηγέτη») ούτε πρόκειται ν’ αποκτήσει τους παίκτες που χρειάζεται για ν’ ανταγωνιστεί κυρίως την ομάδα του Β. Μαρινάκη. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν ο «γνήσιος Γαύρος» έπαιζε με αντεπιθέσεις. Επίσης δεν έχει καμία σημασία αν η απόδοση της ήταν συμπαθητικά καλή▪ ούτε επίσης ότι ο Τελικός (εξ αιτίας της ανικανότητας(;) της Ε.Π.Ο.) έγινε στην αρχή της χρονιάς. Όλα αυτά ήταν γνωστά από καιρό.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως η Α.Ε.Κ. δεν προξενεί κανένα φόβο ακόμα και στους μικρομεσαίους της αντιπάλους. Και όλα αυτά είναι δημιούργημα του «Διοικητικού Ηγέτη». Αυτό που έχει σημασία είναι πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κάθε άλλο παρά καλός οιωνός ήταν.

Η συγκεκριμένη ομάδα ΔΕΝ μπορεί κάτι καλύτερο. Ακόμη περισσότερο όταν ο Ιδιοκτήτης πουλά κάθε παίκτη (βασικό ή όχι) για τον οποίο φτάνει πρόταση. Η απώλεια του Κυπέλλου (ειδικά απέναντι στον «γνήσιο Γαύρο») δεν θα ήταν πολύ βαριά. Αν, ωστόσο, συνυπολογίσουμε ότι η ομάδα κέρδισε μια ντουζίνα κόρνερ χωρίς να καταφέρει κάτι και πως απέναντι της είχε έναν πρωτάρη τερματοφύλακα βλέπουμε ότι υπάρχει έλλειμμα ποιότητας.

Υ.Γ.1. Οι διαμαρτυρίες στον Ολλανδό διαιτητή των παικτών της Α.Ε.Κ. για πέναλτι (ήταν φάουλ εκτός περιοχής) την στιγμή που ο «γνήσιος Γαύρος» έβγαζε αντεπίθεση (στην οποία κέρδιζε το χαμένο πέναλτι) είναι ενδεικτική του πόσο έχει μικρύνει την ομάδα η καθοδήγηση του «Διοικητικού Ηγέτη». Ίσως και αυτοί να είχαν πιστέψει την προπαγάνδα των «γιουσουφιών».

Υ.Γ.2. Η Α.Ε.Κ. γίνεται πλέον η τέλεια φιναλίστ για όποιον (εκτός από την ίδια) θέλει να κάνει ντάμπλ. Είναι και αυτό ένα ακόμη κατόρθωμα του «Διοικητικού Ηγέτη».

Υ.Γ.3. Είναι το 4ο συνεχόμενο χαμένο Κύπελλο που ο «Διοικητικός Ηγέτης» χάνει από «φίλο» του. Ο προηγούμενος (Σαββίδης) μοιράζεται μαζί του την καταγωγή. Ο τελευταίος χρονικά είναι πρώην «φίλος» του καθώς τα «έσπασαν» όταν ανέλαβε την Α.Ε.Κ. μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν «φίλοι» για δυόμιση δεκαετίες (25 χρόνια). Αν ισχύει το «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.» τι μας λέει αυτό για τον ¨»Διοικητικό Ηγέτη».

Υ.Γ.4. Το πλεονέκτημα των bytes από τον γραπτό λόγο είναι πως τα πρώτα απλά τα διαγράφεις και καθάρισες, ενώ τα δεύτερα όλο και κάποιο ίχνος αφήνουν. Ο ανταγωνιστής του Σκρούτζ, Ρόμπαξ, έτρωγε σε κάθε ιστορία είτε από τα νεύρα του είτε επειδή έχανε το στοίχημα το καπέλο του. Φαντάζεστε τι πλάκα θα είχε αν έπρεπε όλα τα «γιουσουφάκια» (βασικά αυτά που έγραφαν λαλακίες) να φάνε τα (τυπωμένα) κείμενα τους στα οποία μας ενημέρωναν (μετά από ανάλυση) πως ο «γνήσιος Γαύρος» φοβόταν γιατί ο Μαρινάκης έχει χάσει κάθε διεκδίκηση από τον πρώην «φίλο» του τον «Διοικητικό Ηγέτη»; Τι «τσαταλιές» θα ήταν αυτές…

14 Σεπτέμβρη 2020
«πανταχού παρών 1».

Διαβάστηκε 1197 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Ανυπόληπτη Εντελώς Κατάσταση (Ο «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ)