Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ Ή ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
(ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ Ή ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ;)

Αδερφέ μου ΑΕΚτζή. Με την επάνοδο του Μελισσανίδη (για να βγάλει λεφτά από την Α.Ε.Κ. εννοείται) μια πλειάδα ανθρώπων που του χρωστούν προσωπικά χάρη και άλλων που θα επιθυμούσαν να του χρωστούν έχουν πέσει πάνω σου και σου πιπιλάνε το μυαλό για το που θα βρισκόταν η αγαπημένη σου ομάδα χωρίς αυτόν. Δε σου λένε που πήγε εξαιτίας του. Κάποιοι ΑΕΚτζήδες έχουν πειστεί από την προπαγάνδα τους και τον θεωρούν μέρος της «λύσης» και όχι μέρος του «προβλήματος» της Α.Ε.Κ. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν μονότονα τα ίδια και τα ίδια καθιστώντας μας γραφικούς στους αντιπάλους και πρήζοντας τις ορχιδέες μας.

Για άλλη μια φορά μετά την οικτρή Ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας διαβάσαμε ότι ο «Μελισσάν» (που θα έλεγε και ο Captain Morgan) παίρνει «σκούπα». Προσωπικά και μετά από τόσες φορές που έχει πάρει την «σκούπα» δεν μ’ ενδιαφέρει να διαβάσω τέτοιου είδους κείμενα. Έτσι κι αλλιώς από τους τίτλους των επομένων ημερών θα μάθω ποιοι «πλήρωσαν το μάρμαρο». Υπό κανονικές συνθήκες μια αλλαγή στη Διοίκηση ή τους «σκάουτερ» και τον «Τεχνικό Διευθυντή» πιθανόν να βοηθούσε, αλλά κάτι τέτοιο θα μας έκανε ακόμη μια φορά ανέκδοτο μιας και αυτές οι αλλαγές έγιναν πρόσφατα. Επιπλέον, ακόμη και δικαιολογημένη να είναι η αλλαγή του Κονέ που έχει αναλάβει 6 μήνες πριν, δημιουργεί σε κάθε περίπτωση εύλογες αμφιβολίες για τα κριτήρια με τα οποία προσλαμβάνει ο «Τίγρης».

Όπως αμφιβολίες δημιουργούνται για το πόσο «μπαλαδόφατσα» είναι με τόσους μετριότατους παίκτες που φέρνει για να τους διώξει μετά από κάθε αποτυχία. Από την άλλη έχοντας δημιουργήσει μια προβληματικής ψυχολογίας ομάδα θα έπρεπε να έχει προσλάβει 4-5 ψυχολόγους μπας και ανέβει η απόδοση των παικτών και έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Ο «Τίγρης», όμως, δεν πιστεύει σε τέτοιες χαζομάρες. Είναι της «παλιάς σχολής» (old school) και πιστεύει μόνο στις «εμψυχωτικές ομιλίες» και στα «ξεχέσματα» όταν το πράγμα στραβώνει.

Ας δούμε, για λίγο, την κατάσταση με τα μάτια των «ρεπόρτερ» της Α.Ε.Κ. Αφού ο Μελισσανίδης αναγκάζεται να πάρει ακόμα μια φορά την «σκούπα» αυτό σημαίνει ότι στην ομάδα έχουν μαζευτεί πολλά «σκουπίδια» τα οποία και πρέπει να καθαρίσει. Έτσι οδηγούμαστε στο επόμενο ερώτημα: Που βρέθηκαν τα σκουπίδια αυτά; Ποιος τα έφερε και από που;

Γνωρίζουμε ότι τα σκουπίδια είναι είτε υπο-προϊόν μιας επεξεργασίας ή μιας χρήσης ή ακόμα είναι πράγματα που βρήκαμε πεταμένα και αρχικά μας φαίνονταν κάποιας αξίας. Αφού, στην περίπτωση της Α.Ε.Κ. δεν μπορεί να ισχύει η πρώτη περίπτωση κατ’ ανάγκη ισχύει η δεύτερη. Ερχόμαστε, δηλαδή, στο ζήτημα που θίγει ο υπότιτλος μας.

Αυτός που μαζεύει πράγματα που αρχικά του φαίνονταν κάποιας αξίας (χρηματικής ή χρήσης) τα οποία τελικά αποδεικνύονται «σκουπίδια» είναι ο ρακοσυλλέκτης. Αυτός που τα «καθαρίζει» είναι ο καθαριστής ή όπως λέει ο λαός μας ο σκουπιδιάρης. Αυτός, όμως, που παθαίνει και δεν μαθαίνει είναι απλά ανεπίδεκτος μαθήσεως. Και όπως έχει πλέον περίτρανα αποδεχτεί το κύριο ζήτημα στη λειτουργία της Α.Ε.Κ. είναι τα απολύτως λάθος κριτήρια του Ιδιοκτήτη της (και πρώην «Διοικητικού Ηγέτη»).

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απ’ αυτά.

Υ.Γ. Πάντως και από εξυπνάδα δεν τα πάει καλύτερα ο «Τίγρης». Ούτε και από την προϊστορία μας έχει διδαχθεί τίποτα. Γιατί αν είχε διδαχθεί ή αν ήταν έξυπνος θα έκανε ότι και ο Ηρακλής που καθάρισε τη κοπριά των στάβλων του Αυγεία και θα ησύχαζε. Ενώ τώρα κάθε τόσο βάζει σκούπα λες και είναι εργαζόμενος σε συνεργείο καθαριότητας για 3 Ευρώ την ώρα (καθαρά). Δεν το λες και επιτυχία αυτό. Έτσι δεν είναι;

02 Αυγούστου 2021
«πουθενάς 1».

Διαβάστηκε 318 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ Ή ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ;)